Evlilik Planları Yapan Nişanlı Çift de Uçak Kazasında Ölenler Arasında! - Son Dakika
Güncel

Evlilik Planları Yapan Nişanlı Çift de Uçak Kazasında Ölenler Arasında!

Moskova'dan havalanan ve Soçi'de yakıt ikmali yapan Rus uçağı Karadeniz'de düştü. Kazada ölenler arasında Kızıl Ordu Korosu'na mensup Ralina Gilmanova ve nişanlısı da bulunuyor.

25.12.2016 15:56  Güncelleme: 11:15

Moskova'dan havalanan ve Soçi'de yakıt ikmali yapan Rus uçağı Karadeniz'de düştü. 8'i mürettebat 92 kişinin bulunduğu uçağın enkazında arama çalışmaları sürerken kazada ölenler arasında bir çiftin de olduğu ortaya çıktı.

TOPLAM 92 KİŞİ BULUNUYORDU

Moskova'dan havalanan ve yakıt ikmali sonrası Soçi'den Suriye Lazkiye'deki Rus üssüne gitmesi planlanan TU-154 tipi Rus uçağı Karadeniz'de düştü. Rusya Savunma Bakanlığı'na ait uçakta 84'ü yolcu, 8'i mürettebat toplam 92 kişi bulunuyordu.

KIZIL ORDU KOROSU, YENİ YIL KONSERİ VERECEKTİ

Açıklanan listeye göre uçakta Rusya Savunma Bakanlığına bağlı Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu'ndan 64 müzisyen, 9 gazeteci, 8 asker, 1 sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile 2 bakanlık yetkilisi vardı.

Kızıl Ordu korosu Hmeimim üssünde yeni yıl konseri verecekti. 92 kişi arasında 'Doktor Liza' adıyla bilinen doktor Elizaveta Glinka, Kızıl Ordu Korosu Sanat Yönetmeni Aleksandr Halilov ve Savunma Bakanlığı Kültür Dairesi Başkanı Anton Gubankov gibi isimler bulunuyordu.

22 YAŞINDAKİ RALINA VE NİŞANLISI DA ÖLENLER ARASINDA

Kazada yaşamını kaybedenler arasında Rus Kızıl Ordu Korosu'na mensup 22 yaşındaki Ralina Gilmanova ve nişanlısı Mikhail de bulunuyor. Geçen yıl nişanlanan çift, evlilik planları yapıyordu.







Evlilik Planları Yapan Nişanlı Çift de Uçak Kazasında Ölenler Arasında!

Son Dakika Güncel Evlilik Planları Yapan Nişanlı Çift de Uçak Kazasında Ölenler Arasında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement