Çarptığı taksideki kadını zorla arabasına almak istemişti! İşin altından kripto para hırsızlığı çıktı - Son Dakika
Güncel

Çarptığı taksideki kadını zorla arabasına almak istemişti! İşin altından kripto para hırsızlığı çıktı

Üsküdar'da taksiye çarpıp bir kadını zorla kendi aracına bindirmek isteyen sürücüyle ilgili gerçek ortaya çıktı. Sürücünün 800 bin lira değerinde kripto parasının bulunduğu cep telefonunun çalınması üzerine olayı gerçekleştirdiği anlaşıldı.

03.03.2023 17:36  Güncelleme: 20:39

Üsküdar Beylerbeyi Mahallesi Yalıboyu Caddesi'nde gece saatlerinde ortalık karıştı. Çarparak durdurduğu taksideki kadını zorla aracına bindirmek isteyen sürücüye çevredekiler tepki gösterirken, olay vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Olayın sırrı polis incelemesi sonrası ortaya çıktı.

FİLM SENARYOLARINI ARATMAYAN PLAN

F.Ö. adlı kadın, 4 gün önce hiç tanımadığı S.Ö.'nün yanına giderek telefonunu kaybettiğini söyledi ve cep telefonunu kullanmak için izin istedi. S.Ö., F.Ö.'ye telefonunu verdi. F.Ö., kendi numarasını aradıktan sonra telefonu sahibine geri verdi. 3 gün sonra F.Ö., S.Ö.'ye mesaj attı ve kendisini tanıttı. S.Ö.'nün kendisini tanıması üzerine onu birlikte vakit geçirmek için evine davet etti. S.Ö., F.Ö.'nün davetini kabul etti ve evine gitti. Gece birlikte vakit geçiren F.Ö. ile S.Ö. daha sonra araçla dışarı çıktı. Bu sırada F.Ö., yeniden telefonu istedi ve bir tanıdığını arayacağını söyledi. F.Ö., S.Ö.'nün telefonunu aldı ve bir kişiyi aradı. Telefonla konuşurken de araçtan uzaklaştı. O sırada 2 kişi, F.Ö.'nün elindeki telefonu alıp kaçtı.

Çarptığı taksideki kadını zorla arabasına almak istemişti! İşin altından kripto para hırsızlığı çıktı

ŞÜPHESİ GERÇEK ÇIKTI

Durumdan şüphelenen S.Ö., F.Ö.'nün başkalarıyla işbirliği yaparak içinde 800 bin lira civarında kripto para hesabının olduğu telefonunun gasbedildiğini anladı. S.Ö. taksiye binen F.Ö.'yü durdurmak için taksiye çarptı. F.Ö'yü taksiden indiren S.Ö., kadını kendi aracına bindirdi. Olayın ardından S.Ö., polise giderek şikayetçi oldu. Polis yaptığı incelemede F.Ö. adlı kadının telefonu çalan B.G. ve B.K. ile tanıştıkları, telefonun içerisinde 800 bin lira değerinde sanal para bulunduğundan haberdar oldukları belirlendi.

Çarptığı taksideki kadını zorla arabasına almak istemişti! İşin altından kripto para hırsızlığı çıktı

20 BİN LİRAYA KİRALIK HIRSIZ

F.Ö.'nün B.G. ile B.K.'ye 20 bin lira karşılığında telefonu çalmaları için anlaştıkları tespit edildi. Polis, F.Ö., B.K. ve B.G.'yi aynı gün içerisinde gözaltına aldı. Şüpheliler B.G. ve B.K., polise telefonu başka bir kişiye verdiklerini söyledi.

3 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Gözaltına alınan 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin adliyedeki işlemleri devam ediyor.

Çarptığı taksideki kadını zorla arabasına almak istemişti! İşin altından kripto para hırsızlığı çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çarptığı taksideki kadını zorla arabasına almak istemişti! İşin altından kripto para hırsızlığı çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • saim emirler: Emniyet Müdürlüğü Binası Dökülüyor... Dikkat 0 0 Yanıtla

Advertisement