Vali Mutlu Tümsiad'ı Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Vali Mutlu Tümsiad'ı Ağırladı

Vali Mutlu Tümsiad\'ı Ağırladı

İstanbul Şube Başkanı Eyüp Topal ve yönetimi Vali Mutlu'ya TÜMSİAD'ın çalışmaları ve yürüttüğü projeler hakkında bilgi verdi.

23.08.2013 16:28

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) İstanbul Şube Yönetim Kurulu İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu makamında ziyaret ettiler.

Başkan Topal "Başbakan'ın vizyonunu biz de sahiplendik ve pazarımızı genişlettik. Özellikle Afrika'ya, Orta Doğu'ya, Güney Afrika'da Cezayir ve Tunus'a açıldık. Ülkemizle birlikte hareket ederek, riskleri minimize ediyoruz. Bundan sonraki süreçte hedef pazarlarımız arasında Ortadoğu ve Balkanlar olacak. " diye konuştu.

Son dönemde Türk dış politikasındaki başarının da Türk işadamlarının önünü açtığını dile getiren Eyüp Topal, sözlerini " Türkiye'nin dış politikadaki başarısı Türk tüccarının önünü açıyor. Bu atılımlarla birlikte Türkiye'nin 2023 vizyonunda öngördüğü 500 milyar dolarlık ihracat hedefine 75 milyar dolar ile katılıyoruz." şeklinde sürdürdü.

Eyüp Topal Vali Mutlu'ya hitabende "Sayın Valim İstanbul için bir şans olduğunuz görüşündeyim. Kararlı duruşunuz, vizyonunuz, toplumun değerlerine yakınlığınız ve kaliteniz bizlere güven ve gurur veriyor" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hüseyin Avni Mutlu, sivil toplum kuruluşların sosyal ve ekonomik hayattaki etkisine vurgu yaptı.

Vali Mutlu yaptığı konuşmada "Bir ülkenin refahında üretimin ve ticaret erbabının büyük payı olduğu inkâr edilemez. TÜMSİAD'ın yaptığı çalışmalarla ülkemizin refahına, marka oluşturma heyecanına katkı sağlayacağına inanıyorum. İşadamı yönünüzün yanı sıra yaptığınız sosyal faaliyetlerle de gurur duyduğumu ifade etmek isterim." açıklamasında bulundu.

Ziyarette Başkan Eyüp Topal ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Mutlu`ya üzerine Lafza-i Celal tasvir edilmiş çok özel bir tablo hediye ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Mutlu Tümsiad'ı Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement