Yanarak Öldüler - Son Dakika
Güncel

Yanarak Öldüler

Yanarak Öldüler

Arkadaşıyla Birlikte Kaldığı Kulübede Yanarak Ölen 26 Yaşındaki Erdal Bayram Erzincan'da Toprağa Verildi.

16.11.2010 18:12

TUNCELİ'nin Pülümür ilçesine bağlı Boğalık köyünde arkadaşı Kazım Pekin ile birlikte kaldığı kulübede yanarak ölen 26 yaşındaki Erdal Bayram Erzincan'da toprağa verildi. Erdal Bayram'ın tabutuna sarılan eşi Eylem Bayram, "Ben seni nasıl toprağa veririm" diyerek ağladı.

Tunceli'nin Pülümür ilçesine bağlı Boğalık köyünden 1994 yılında göç ederek Erzincan'a yerleşen 34 yaşındaki Kazım Pekin aynı köyden olan arkadaşı 36 yaşındaki Erdal Bayramı da yanına alarak 14 Kasım günü köylerine gittiler. Arkadaşları ile birlikte piknik yapan Kazım Pekin ve Erdal Pekin akşamın ilerleyen saatlerinde kendilerine ait kulübeye gittiler. İki arkadaşın ısınmak için uyumadan önce yaktığı sobadan sıçrayan kıvılcımlar bir anda kulübenin yanmasına neden oldu. İhbar üzerine köye gelen jandarma ekipleri kulübe içerisinde Erdal Bayram ile Kazım Pekin'in kömürleşmiş cesedi ile karşılaştı. Savcılık tarafından başlatılan soruşturmanın ardından Erdal Bayram ve Kazım Pekin'in yanmış cesetleri otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Otopsinin ardından Erzincan'a getirilen Erdal Bayram'ın cenazesi için Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevinde cenaze namazı kılındı. Namaza CHP Erzincan Milletvekili Erol Tınaztepe, CHP İl Başkanı Coşkun Yılmaz ve bazı Belde Belediye Başkanları ile yüzlerce vatandaş ve Erdal Bayram'ın yakınları katıldı. Namazın ardından Erdal Bayram'ın cenazesi Kent Merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Yalınca köyüne götürüldü. Evli bir erkek çocuk babası olan ve peynircilik işi ile uğraşan Erdal Bayram'ın tabutuna sarılan eşi Eylem Bayram, "Ben seni nasıl toprağa veririm' diyerek ağladı. Bayram eşinin ve yakınlarının feryatları arasında köy mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan aynı yangında hayatını kaybeden Tapu Kadastro Müdürlüğünde çalışan Kazım Pekin'in cenazesi Mollaköy Cemevine konuldu. Pekin'in cenazesi yurtdışından gelenler nedeni ile yarın (17 Kasım) günü toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yanarak Öldüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement