Yeni Kombine Kanal Açma Aracı İlk Hizmetini Gerçekleştirdi - Son Dakika
Güncel

Yeni Kombine Kanal Açma Aracı İlk Hizmetini Gerçekleştirdi

Yeni Kombine Kanal Açma Aracı İlk Hizmetini Gerçekleştirdi

Belediye Başkanı Savaş 1 Milyon TL Değerindeki Yeni Aracın İlk İcraatını Bizzat Denetledi

14.09.2011 13:10

Başkan Savaş: Amacımız Hemşehrilerimize En İyi Kalitede Hizmet Sunmaktır

Antakya Belediyesi'nin yeni satın alarak bünyesine kazandırdığı, Akdeniz bölgesinde tek, Türkiye'nin sayılı belediyelerinde bulunma özelliği taşıyan "Kombine Kanal Açma Aracı" ilk hizmetini gerçekleştirdi. Kurban kesilmek suretiyle ilk icraatını Türkmenbaşı Caddesi'nde gerçekleştiren aracın yaptığı çalışmayı Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş bizzat yerinde inceledi.

Özellikleri ile Akdeniz Bölgesi'nin tek, Türkiye'nin ise sayılı iş makinelerinden biri olan özel üretim "Kombine Kanal Açma Aracı" Antakya Belediyesi'nin araç filosuna kazandırıldı. Oldukça kapsamlı ve birçok farklı özelliği bulunan yeni araç ile kente daha da kaliteli hizmet verilmesi amaçlanıyor.

Yeni aracın ilk icraatını yerinde denetleyen Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş burada yaptığı konuşmada; "Hemşehrilerimize daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunmamıza vesile olacak ve böylesine zengin özellikleri bulunan yeni aracımızın ilk icraatını yerinde gözlemlemek üzere burada bulunuyoruz. Görev süremiz içinde makine araç filomuza yeni ve özellikli araçlar kazandırmaya devam ediyoruz. 1 milyon TL değerinde olan ancak etkin girişimlerimiz sonucu 600 bin TL'ye mal ettiğimiz "Kombine Kanal Açma Aracı" bugüne kadar Antakya Belediyesi makine araç parkımıza kazandırılan en kapsamlı özellikleri bulunan ve üst seviyede teknolojisi olan araç konumunda. Blower sistemli aracın kendi bünyesinde bulunan jeneratör sistemi elektrik ihtiyacı olmadan kendi işini kendi görebiliyor. 6400 m³/h hava emiş kapasitesi, - 0. 9 bar vakumla emiş gücü, dakikada 500 litreyi 180 bar basınçla püskürtme gücüne sahip. Kendi bünyesinde su ikmali yapabiliyor. Elektrik aydınlatması mevcut olmayan bir bölgede çalışma yaparken bünyesinde bulunan sistemle etrafı aydınlatabilme özelliğine sahip. Mevcut araçlar 3 metre derinliğe kadar ulaşabilirken yeni aracımız 15 metre derinliğe kadar müdahale edebiliyor. Mevcut araçlardan 5 kat daha güçlü özellikte bulunan Yeni Kombine Kanal Açma Aracı önceki araçların 1 günde yapabildiği işi 1 saat gibi kısa bir zamanda tamamlayabiliyor. Araç filomuza kazandırdığımız yeni iş makinesi ile şehrimize ve hemşehrilerimize daha da kaliteli hizmet sunma mutluluğuna erişeceğiz. Böylesine kapsamlı özellikleri bulunan ve Akdeniz Bölgesi'nde tek, Türkiye'nin ise sayılı belediyelerinde bulunan özel üretim "Kombine Kanal Açma Aracı'nın" Antakyamıza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Kombine Kanal Açma Aracı İlk Hizmetini Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement