Yılmaz Tunç Teşkilat Başkan Yardımcılığı - Son Dakika
Güncel

Yılmaz Tunç Teşkilat Başkan Yardımcılığı

Yılmaz Tunç Teşkilat Başkan Yardımcılığı

Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Teşkilat Başkan Yardımcılığı Görevine Getirildi

26.07.2011 16:59

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av. Yılmaz Tunç, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 24. Dönem milletvekili seçimlerinden sonra Ak Parti TBMM grubu ve Ak Parti Genel Merkezinde birtakım görev değişikliklerine gidildi. Teşkilat Başkan yardımcıları da yeni dönemde tekrar belirlendi. Yaklaşan kongreler öncesi 6 teşkilat başkan yardımcısından dördünün değiştiği yeni dönemde Yılmaz Tunç genel merkez teşkilat başkan yardımcılığı görevine getirildi.

6 TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISINDAN 4'Ü DEĞİŞTİ

TEŞKİLATTAN Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in 6 yardımcısından dördünün değiştiği yeni görevlendirmelere göre Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu yeniden bu göreve atanırken; Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım Teşkilat Başkan Yardımcıları oldu.

TUNÇ, 3.BÖLGE'DE YER ALAN 13 İLDEN SORUMLU OLACAK

3. Bölgeden sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak olan Milletvekili Yılmaz Tunç, Ankara, Zonguldak, Bartın, Karabük, Çankırı, Çorum, Kastamonu, Sinop, Samsun, Amasya, Kırıkkale, Kırşehir ve Tokat illerinden sorumlu olacak.

TUNÇ, GRUP YÖNETİMİNDE VE ADALET KOMİSYONUNDA DA GÖREV YAPACAK

Milletvekili Yılmaz Tunç, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevinin yanı sıra 23. Dönemde başarıyla sürdürdüğü AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyeliği ve TBMM Adalet Komisyonu Sözcülüğü görevlerini de yürütecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılmaz Tunç Teşkilat Başkan Yardımcılığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement