1071 Kadın Girişimci Projesinde 62'nci İş Yeri Açıldı - Son Dakika
Yerel

1071 Kadın Girişimci Projesinde 62'nci İş Yeri Açıldı

1071 Kadın Girişimci Projesinde 62\'nci İş Yeri Açıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde Keçiören Belediyesi, KOSGEB, Keçiören TOGEM ve TOBB’un iş birliğiyle gerçekleştirilen “1071 Kadın İş Hayatına Atılıyor” projesinde 62’nci iş yeri açıldı.

24.10.2015 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi'nin himayelerinde Keçiören Belediyesi, KOSGEB, Keçiören TOGEM ve TOBB'un iş birliğiyle gerçekleştirilen "1071 Kadın İş Hayatına Atılıyor" projesinde 62'nci iş yeri açıldı.

Proje kapsamında girişimcilik eğitiminden geçerek sertifika sahibi olan Nefise Danışan, Yükseltepe Mahallesi'nde bir gıda işletmesi açıp kadın patronlar arasındaki yerini aldı. İş yerinin açılışı nedeniyle düzenlenen törene Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak'ın yanı sıra AK Parti 2.Bölge Milletvekili Adayı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, AK Parti Kadın Kolları Genel Sekreteri Aysun Liman, Keçiören İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Baran İzgi, Kaymakam Nusret Dirim'in eşi Burcu Dirim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil ve Keçiören TOGEM Başkanı Dr.Ayten Aydın katıldı.

İŞ YERİ SAYISI HIZLA ARTACAK

1071 projesinin başlangıcına şahit olduğunu belirten Lütfiye Selva Çam, projenin çok başarılı bir şekilde devam ettiğini söyleyerek "Kadın girişimcilerimizi destekliyorum. Nefise Hanım'ı tebrik ediyorum. Genç arkadaşlarımız girişimciliğin nasıl olacağını sizlerden de öğrenecekler. Keçiören'in çalışkan ve kadınlara büyük destek veren Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür ediyorum. Allah yolunuzu açık etsin, hayırlı kazançlar nasip etsin" diye konuştu.

Proje ortaklarından Belediye Başkanı Mustafa Ak ise, bir kadın girişimcinin daha iş yerinin açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek "Bayan girişimcilerimizin açmış oldukları iş yerleri bizler için çok önemli. Açılan iş yerleri ile sadece kendilerine değil, yanlarında çalıştırmış oldukları kişilere de ekmek kapısı açılıyor. Emine Erdoğan Hanımefendi'nin himayelerindeki projemize hızla devam ediyoruz. Şu an açılışını gerçekleştirmiş olduğumuz işletme sayısı 62'ye yükseldi. İnşallah bu sayı hızla artacak. Allah bol ve helalinden kazançlar nasip etsin" temennisinde bulundu.

DUALARLA AÇILDI

Ayten Aydın da, projeyi himayesine alan Emine Erdoğan Hanımefendi'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şükranlarını sunarken, "Yine bizlere vermiş olduğu destek ve katkılardan dolayı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak'a da teşekkür ediyoruz" dedi. Kendi iş yerinin patronu olma mutluluğunu yaşayan Nefise Danışan ise, çok heyecanlı olduğunu ifade ederek "1071 Projesi ile bize bu imkanı tanıyan Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi'ye, Başkanım Mustafa Ak ve Ayten Hanım'a çok teşekkür ediyorum. Desteklerinizi bekliyorum" mesajını verdi.

Konuşmaların ardından iş yeri kurdele kesilerek dualarla açıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 1071 Kadın Girişimci Projesinde 62'nci İş Yeri Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement