12 Bingölspor'un Kapadokya Kampı - Son Dakika
Yerel

12 Bingölspor'un Kapadokya Kampı

Bölgesel Amatör Ligde mücadele veren takımlarından 12 Bingölspor, yeni sezon hazırlıklarına Nevşehir'in Avanos ilçesinde devam ediyor.

22.08.2014 12:25  Güncelleme: 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'deki çalışmalarını tamamladıktan sonra kamp için Avanos'a gelen 12 Bingölspor, Avrasya Otel'de her gün yaptığı çift idmanla yeni sezona hazırlanıyor.

Teknik direktör Mehmet Atlı, kampın ilk etabını Bingöl'de tamamladıktan sonra, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Avanos'a geldiklerini ve burada teknik çalışmalara ağırlık vererek yapacakları hazırlık maçlarıyla da kadroyu şekillendirmeye çalışacaklarını söyledi.

Yeni kurulan bir takım olmalarına rağmen geçen sezon başarılı işler yaptıklarını şampiyonluğu 1 puanla kaçırdıklarını anımsatan Atlı, yeni sezona da iddialı hazırlandıklarını ve hedeflerinin mutlak şampiyonluk olduğunu belirtti.

Bu sezon yaptıkları transferlerle takımı daha da güçlendirdiklerini kaydeden Atlı, "Yeni sezon öncesinde takımımıza içlerinde süper lig, PTT 1. lig tecrübesi olan arkadaşlar kattık. Şu ana kadar 13 dış transfer yaptık. 10 da takımımızdaki mevcut futbolcularla sözleşme yeniledik. Trabzonspor'dan Nuri Yılmaz'ı aldık ayrıca PTT 1. Lig'de forma giymiş Mehmet Ali Yakışık, geçen sene Makedonya 1. liginde gol kralı olan Florent Osmai'yi kadromuza kattık" dedi.

Avanos'ta çok iyi bir kamp ortamı olduğunu burada bir çok futbol takımının kamp yaptığını ifade eden Atlı, Avanos'ta kendileri ile birlikte kamp yapan takımlarla hazırlık maçları yapacaklarını bu maçlar sonunda kadrolarının şekilleneceğini ifade etti.

Bingöl'de futbolun çok sevildiğini, 12 Bingölspor'u herkesin desteğiyle şampiyonluğa ulaştırmak istediklerini dile getiren Atlı, şunları kaydetti:

"Bu sezon çok daha güçlü bir kadroyla mücadele edeceğiz. Şehir, takım, yönetim sinerjisini yakaladığımız zaman biz bir üst lige çok rahat çıkarız. Bu seviyede bizim kadar transfer yapabilen, güçlü kadro kurabilen takım sayısı çok az. Bundan dolayı başkanımız Şeyhmus Güleyan ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Bize çok büyük imkanlar sağladılar. Ekibimle beraber, özlenen 3. Lig hayalini gerçekleştirmek istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 12 Bingölspor'un Kapadokya Kampı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement