14 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika
Yerel

14 Mart Tıp Bayramı

CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ve CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

13.03.2013 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ve CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Öztürk, hekimlerin, insanlığa hizmet için adamış, toplumun sağlığını her şeyin üzerinde tutan onurlu, kutsal, yüce bir mesleğin mensupları olduğunu ifade etti.

Hekimlerin karşılaşılan bütün zorluklara rağmen mesleklerinden ödün vermeden özverili bir şekilde çalışmaya devam ettiğini belirten Öztürk, "Tıpkı hekimlerimiz gibi, sağlık personellerimiz de aynı yüce hizmete yaşamlarını adamaktadır. Böyle bir meslek mensuplarının, sorun yaşamadan yaşamlarını sürdürmeleri gerekmektedir. Atama ve tayin, özlük hakları, döner sermaye ve bundan pay alma, nöbet süreleri, can güvenliklerinin sağlanması gibi daha çok sayıda konuda sağlık emekçilerinin sorunları bulunmaktadır. Bu sorunların çözülmesi, daha sağlıklı gelecek kuşaklar demektir" ifadelerini kullandı.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise, çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren sağlık personeline rahat, çalışabilecekleri ortam ve olanaklar sunulmasının, sağlık çalışanlarının sorunlarının çözümünde etkili olacağını kaydetti.

CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz da, sağlık çalışanlarının, insanların mutluluğunun temel şartı olan sağlığın korunması gibi zor bir görevi yerine getiren saygın bir kesim olduğunu ifade etti.

Muhabir: Mustafa Çiftçi

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 14 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement