2 kişinin hayatını kaybettiği kavga "Neden geldin" sorusu yüzünden başlamış - Son Dakika
Güncel

2 kişinin hayatını kaybettiği kavga "Neden geldin" sorusu yüzünden başlamış

Bursa'da Furkan Gazi'nin, hobi bahçesinde tabancayla 2 kişiyi öldürüp, 1 kişiyi de yaraladığı olayın detayları ortaya çıktı. Gazi, maç izlemek için davetsiz yanına gittiği arkadaşı ve beraberindekilerin "Neden geldin" sorusu üzerine çıkan kavgada olayı gerçekleştirmiş.

10.12.2022 14:14  Güncelleme: 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün saat 22.00 sıralarında Osmangazi ilçesi Altınova Mahallesi'nde meydana gelen olayda; Furkan Gazi, hobi bahçesinde 2 arkadaşıyla birlikte Dünya Kupası maçını izleyen Ercan Bayram'ın yanına geldi. Bir süre oturan Furkan Gazi ile Ercan Bayram arasında tartışma çıktı. Aracından tabancasını alan Furkan Gazi, Ercan Bayram ve yanında oturan arkadaşları Ertan Şahbaz ve Deniz K.'ye birer el ateş etti. 3 kişi kanlar içinde yere yığılırken, Furkan Gazi ise otomobiliyle olay yerinden uzaklaştı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, Ercan Bayram ve Ertan Şahbaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Bacağından yaralanan Deniz K. ise yapılan ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

2 kişinin can verdiği tartışma 'Neden geldin' sorusu yüzünden çıkmış

OTOYOLDA YAKALANDI

Olayla ilgili çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Furkan Gazi'nin otomobilinin plakasını tespit etti. İstanbul yönüne gitti belirlenen otomobil, İstanbul-Bursa- İzmir otoyolu Yalova yakınlarında durduruldu. Gözaltına alınan Furkan Gazi, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

2 kişinin can verdiği tartışma 'Neden geldin' sorusu yüzünden çıkmış

TARTIŞMA 'NEDEN GELDİN' SORUSUNDAN ÇIKMIŞ

Furkan Gazi, emniyetteki ilk ifadesinde hobi bahçesinde Dünya Kupası maçı izleyen arkadaşının yanına haber vermeden gittiğini, kendisine 'Neden geldin' diye sorulması üzerine tartışma çıktığını ve bunun ardından da tabancayla ateş ettiğini söyledi. Gazi'nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

2 kişinin can verdiği tartışma 'Neden geldin' sorusu yüzünden çıkmış

3 ÇOCUK BABASIYDI

Ertan Şahbaz ve Ercan Bayram'ın cenazeleri, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından aileleri tarafından teslim alındı. Tekstil ürünleri satan evli ve 3 çocuk babası Şahbaz ile Bayram, Çalı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

2 kişinin hayatını kaybettiği kavga "Neden geldin" sorusu yüzünden başlamış
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 kişinin hayatını kaybettiği kavga 'Neden geldin' sorusu yüzünden başlamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Orhan Yüksel: Eskiden böyle haberler çıkınca yine mi Adana derdik. Maalesef Bursa benim kanımca hepsini geçti. Bursada artık asayiş berkemal değil. 0 0 Yanıtla

Advertisement