24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Güncel

24 Kasım Öğretmenler Günü

Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Belediye Başkanı Dursun Ay, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısla kutlama mesajı yayımladı.

24.11.2017 14:23

Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Belediye Başkanı Dursun Ay, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Dağlı mesajında, öğretmenlerin kişiyi hayata hazırlayan en değerli rehberler olduğunu belirtti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1928 yılında Millet Mektepleri Başöğretmenliği unvanını kabul ettiği 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladığını anımsatan Vali Dağlı, mesajında şu i·fadelere yer verdi·:

"Öğretmenlerimiz, hayatı bize öğreten, bizi hayata hazırlayan en değerli rehberlerimizdir. Öğretmenlerimiz, sevgiyi, saygıyı, bilgiyi, insanlığı, çalışmayı, okumayı, anlamayı, affetmeyi, yardım severliği, vefakarlığı ve benzeri hasletleri bize öğreten, bizi hayatta başarıya, huzura ve mutluluğa taşıyacak olan değerleri bıkmadan, usanmadan hep aynı heyecan ve ümitle bizlere, çocuklarımıza öğreten, anlatan fedakar kişilerdir. Bu anlamda her başarının altında öğretmenlerin imzası vardır. Bu vesileyle, bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum."

Düzce Belediye Başkanı Ay

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ise mesajında, öğretmenliğin, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın ve dünyanın en güzel mesleklerinden olduğunu ifade etrti.

Ay, mesajının devamında şunlara yer verdi:

"Milletimizin aydınlık geleceğini kucaklayan çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimiz, geçmişte olduğu gibi bugün de yurdun en ücra köşelerinde fedakarca çalışmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle büyük fedakarlıklarla eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren, bir toplumun şekillenmesinde önemli görevler üstlenen ve gençlerimizin iyi bir şekilde yetişerek vatanına sahip çıkmasını sağlayan kıymetli öğretmenlerimizin gününü tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement