39. İstanbul Maratonu'na Doğru - Son Dakika
Spor

39. İstanbul Maratonu'na Doğru

Vodafone 39. İstanbul Maratonu kapsamında düzenlenen "Maraton ve Spor Fuarı"nda milli sporcularla söyleşi gerçekleştirildi.

11.11.2017 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone 39. İstanbul Maratonu kapsamında düzenlenen "Maraton ve Spor Fuarı"nda milli sporcularla söyleşi gerçekleştirildi.

Yenikapı'daki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı fuarda gerçekleştirilen söyleşiyi Spor İstanbul Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ile Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Başkanı Fatih Çintimar da takip etti.

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan milli sporcular Ramil Guliyev, Rıza Kayaalp, Cenk İldem, Metehan Başar, Daniyar İsmayilov, Bahri Tanrıkulu, Haldun Alagaş, Recep Kara, Ferhat Arıcan, Gülsüm Tatar, Yaser Şahintekin, Murat Sarıkuş, Emirhan Muran, Mete Gazoz, Alparslan Yamanoğlu, Nevriye Yılmaz, Feyyaz Yazıcı, Ayşe Begüm Onbaşı, Enver Yıldırım ve Adem Kılıçcı, söyleşide ziyaretçilerle deneyimlerini paylaştı.

Söyleşinin ardından açıklamada bulunan TAF Başkanı Fatih Çintimar, herkesin hayatta bir kez maraton koşması gerektiğini belirterek, "Vodafone 39. İstanbul Maratonu, Türkiye'nin en büyük spor organizasyonu. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Spor İstanbul Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ise söyleşiye katıldıkları için milli sporculara teşekkür ederek, "Özellikle çocuklara spor yapmalarını mutlaka tavsiye ediyorum. Bu konuda İstanbul Büyükşehir Belediyesi çocuklara her türlü yardımı yapacaktır." diye konuştu.

Fatih Çintimar ile İsmail Özbayraktar, söyleşinin ardından milli sporculara plaket takdim etti.

Öte yandan, dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan milli bilardocu Semih Saygıner de fuarda gösteri düzenledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 39. İstanbul Maratonu'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement