Adana Kılıçdaroğlu Kalpak Taktı - Son Dakika
Güncel

Adana Kılıçdaroğlu Kalpak Taktı

Kılıçdaroğlu kalpak taktıCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Genel Merkezi'ni ziyaret etti.

10.06.2018 19:26

Kılıçdaroğlu kalpak taktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Başında kalpakla konuşan Kılıçdaroğlu, kuvayi milliye ruhunun son derece önemli olduğunu belirterek, 'Bu geleneği daha güzel inşa etmek ve Türkiye'yi çağdaş uygarlığa ulaştırabilmek için ortak mücadelemizi sürdüreceğizö dedi.

Kılıçdaroğlu, Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Derneğin Genel Başkanı İrfan Söker, Kılıçdaroğlu ile bir süre sohbet ettikten sonra ona Kuvayi Milliye rozeti ve kalpak taktı.

Basın mensuplarına açıklama yapan Kılıçdaroğlu, 1951 yılında kurulan Kuvayi Milliye Mücahitler Derneğ'nin kuruluş varlığını kararlılıkla sürdürdüğünü belirterek, 'Bu varlığı sürdüren arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Kuvayi Milliye ruhu bizim için son derece önemlidir. Partimizin kurucuları arasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk vardır; ilk genel başkanımızdır. O da bir kuvayi milliyecidir ve kuvayi milliyecilerle birlikte anadoluda çoban ateşleri yakmış, anadoluda bağımsızlık mücadelesi başlatmışlardır. O mücadeleye katkı verenlerin tamamını bugün de şükranla ve rahmetle yad ediyoruz. Bu geleneği daha güzel inşa etmek ve Türkiye'yi çağdaş uygarlığa ulaştırabilmek için ortak mücadelemizi sürdüreceğizö dedi.

Görütü Dökümü

Kemal Kılıçdaroğlu, Kuvayi Milliye Mücahitler Derneğini ziyaret etmesi

Kemal Kılıçdaroğlun'na kalpakla ve rozet takılması

Genel ve detay görüntüler

HaberNuri PİR-KameraEser PAZARBAŞIADANA,(DHA)

(Tür: Yurt)

Adana Kılıçdaroğlu Kalpak Taktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Kılıçdaroğlu Kalpak Taktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement