Adana, Mp Talihlisini Arıyor - Son Dakika
Güncel

Adana, Mp Talihlisini Arıyor

Adana, Mp Talihlisini Arıyor

Milli Piyango'nun Yılbaşı özel çekilişinde 55 milyon liralık büyük ikramiyenin çeyrek biletin birinin satıldığı Adana'da yeni yılın ilk talihlisi merak konusu oldu.

01.01.2016 12:36

Milli Piyango'nun Yılbaşı özel çekilişinde 55 milyon liralık büyük ikramiyenin çeyrek biletin birinin satıldığı Adana'da yeni yılın ilk talihlisi merak konusu oldu. Milli Piyango'nun 55 milyon liralık yılbaşı büyük ikramiyesi 0556013 numaralı çeyrek bilete isabet etti. Talihlilerin biletlerinden 3'ü İstanbul, 1'i Adana'da satıldı. Her yıl ilgiyle takip edilen ve dörde bölünen büyük ikramiyenin 13 milyon 750 bin liralık kısmına sahip olan Adanalı talihlinin kim olduğu da kentte merakla bekleniyor. Adana Milli Piyango ve Şans Oyunları Bayileri Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, 2008'den beri Adana'ya dört büyük ikramiye isabet ettiğini söyledi. Yılbaşı özel çekilişi öncesi Adana'da 360 bayinin 20 milyon liralık bilet sattığını belirten Karakuş, "Cumhuriyet tarihinin en yüksek ikramiyesini bu yıl dağıtıyor. Adana'ya 2008-2011, 2012'nin ardından bu yılda büyük ikramiye isabet etti. Son yıllarda Adana biletleri tüm Türkiye'de rağbet görmeye başladı" dedi.

Büyük ikramiyenin isabet ettiği bayinin yarın mesaiye başlayacak olan Milli Piyango Müdürlüğü'nün kayıtlarından anlaşılabileceğini belirten Karakuş, "Bileti satan bayi yarın sabah belli olur. Hangi bölgede satıldığını da tespit ederiz. Ancak talihli ortaya çıkar mı çıkmaz mı onu bilmiyorum. Ama genelde ortaya çıkmıyor" diye konuştu.

Kent merkezinde birçok vatandaş da talihliyi merak ettiğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana, Mp Talihlisini Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement