Adanalı Yüzücüler Türkiye Şampiyonası İçin İstanbul'a Gitti - Son Dakika
Yerel

Adanalı Yüzücüler Türkiye Şampiyonası İçin İstanbul'a Gitti

Adanalı yüzücüler 16-20 Aralık tarihleri arasında Merhum Milli Yüzücü Ümit Oğuzoğlu anısına İstanbul Tozkoparan Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilecek “TURKCELL Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası” için İstanbul’a hareket ettiler.

15.12.2015 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adanalı yüzücüler 16-20 Aralık tarihleri arasında Merhum Milli Yüzücü Ümit Oğuzoğlu anısına İstanbul Tozkoparan Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilecek "TURKCELL Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası" için İstanbul'a hareket ettiler.

Yüzme Federasyonu Adana Bölge Koordinatörü eski milli yüzücü Gürhan Bencan, deneyimli Alman Antrenör Martin Grabowski'nin gözetiminde yaklaşık bir yıldır Adana'da çalışmalar yapan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) öğrencilerinden barajı geçen 24 sporcu ile İstanbul'a gidileceğini söyledi.

Adana ve Mersin bölgesinden oluşan TOHM sporcularının konaklaması, antrenmanı, eğitimi, beslenmesi, sağlık ve diğer sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ifade eden Bencan, konuşmasında şunlara yer verdi:

"TOHM bünyesinde Adana ve Mersin'den toplam 70 sporcu ile çalışmalarımızı sistemli şekilde sürdürüyoruz. Başantrenörümüz Martin Grabowski çok disiplinli ve bilgili bir antrenör. Yakın zamanda sporcularımızın büyük çoğunluğu federasyon barajını aştı. Hedefimiz milli takımlara Adana TOHM'dan daha çok sporcu göndermektir. Asıl hedefimiz 2020 olimpiyat oyunlarına kentimizden mutlaka sporcu göndermektir. İstanbul'da gerçekleştirilecek yarışmalarda bireysel ve takım halinde dereceye gireceğimize inanıyorum."

İstanbul'a Başantrenör Martin Grabowski'nin yanı sıra antrenörler Volkan Tuncil, Sibel Dinçer, Özgür Yarar ve Umut Özbek gitti.

Barajı geçen 24 sporcunun isimleri şöyle:

Berkay Güllü, Enver Hacıbebekoğlu, Mehmet Ayberk Hıncal, Hüseyin Doğan, Uygar Civelek, Murat Görkem Narman, Yiğit Ahmet Güzelce ,İsmail Doğan, Enes Kirveli, Ahmet Şangül, Kürşat Yılmaz, Taha Yusuf Can, Tarık Yılmaz, Tutkun Birkan Şahoğlu, Berk Bolat, Eren Ömür Cihangir, Mehmet Eren Sarıçiçek, Bengisu Aksu, Ecem Aksu, Eda Deniz Akyol, Deniz Akcan, Ilgın Çelik, Deniz Erdem Cangüven, Emir Taha Erikçi - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adanalı Yüzücüler Türkiye Şampiyonası İçin İstanbul'a Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement