Afyonkarahisar'da Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi

Afyonkarahisar\'da Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi

Afyonkarahisar Valiliği tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar bir araya geldi. AK Parti, CHP ve MHP milletvekilleri ve belediye başkanı da katılımcıların bayramını kutladı. Programın ardından Vali Yardımcısı Ali Rıza Çalışır ve protokol üyeleri, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığındaki personelle bayramlaştı ve şehitlikleri ziyaret etti.

22.04.2023 16:54

Afyonkarahisar Valiliğince, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Ali Rıza Çalışır, Taş Medrese'de düzenlenen programda, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Programda, AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de katılımcıların bayramını kutladı.

Ardından, Çalışır ve protokol üyeleri, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'ndaki personelle bayramlaştı, şehitlikleri ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement