AK Parti Göksun Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Göksun Seçim Bürosu Açıldı

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Nevzat Pakdil, "Dünyada sözü dinlenen itibarı olan, kendi görüşlerine başvurulan bir Türkiye var" dedi.

03.05.2011 16:33

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Nevzat Pakdil, "Dünyada sözü dinlenen itibarı olan, kendi görüşlerine başvurulan bir Türkiye var" dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayları ve il yöneticileri Kahramanmaraş yolunda partiler tarafından karşılandı. Adaylar Göksun Belediye İş Merkezi meydanına gelerek burada bulunan seçim aracının üzerine çıkıp halka hitap ettiler.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve milletvekili adayları, Mehmet Sağlam, Nevzat Pakdil, Mahir Ünal, Yıldırım Ramazanoğlu, Sevde Beyazıt Kaçar, Sıtkı Güvenç, Hamit Bülent Eken ve İdris Tezcan kısa birer konuşma yaptılar.

Ak Parti Göksun İlçe Başkanı Talhat Koska , Ak Parti iktidarı süresinde Göksun'da büyük hizmetlere imza attıklarını ve bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini söyledi.

-TÜRKİYE'Yİ HEP BERABER YILDIZ BİR ÜLKE HALİNE GETİRECEĞİZ-

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Nevzat Pakdil ise dünyada sözü dinlenen itibarı olan, kendi görüşlerine başvurulan bir Türkiye olduğunu belirtti.

3 Kasım 2002'den bu yana geçen süre içerisinde vatandaşlardan her defasında büyük destek gördüklerini ifade eden Pakdil, "8, 5-9 yıl içerisinde biz Türkiye'yi bir yerlerden aldık, zirveye hep beraber taşıdık. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde bugün Türkiye öncü ve lider bir ülke. Bunu sizler ortaya çıkardınız, sizler yaptınız, sizler iktidar yaptınız, sizler iktidarın arkasında durdunuz ve duruyorsunuz. Bundan sonra da sizlerin desteğiyle artarak devam edecektir, bundan kimsenin en ufak şüphesi olmasın. Türkiye'yi yıldız bir ülke haline hep beraber getireceğiz" dedi.

Kahramanmaraş-Göksun yolunda yapılacak olan tünelin 10 Mayısta ihalesinin yapılacağı bilgisini veren Pakdil, "Bu yol Kahramanmaraşımıza bizi bağlayan yoldur. Bu yol bizim namus borcumuzdur onun için bu yolu mutlaka gerçekleştirip yapacağız. Bu yol standartları çok yüksek bir yol olacak. İnşallah seçimlerden sonra Kahramanmaraş'ımız büyükşehir olduğunda, Kahramanmaraş'ın büyükşehir sınırlarıyla Göksun'un arasında ki mesafe 50 km düşecek" diye konuştu.

Pakdil, bu seçimlerde de vatandaşlardan destek vermesini isteyerek,

"Kahramanmaraş'ın 12 Haziran seçimlerinde en iyi neticeyi almasını sağlamaktır. Sizlerden bunu bekliyoruz. Buradaki bütün milletvekili kardeşlerimize sonuna kadar destek vermeye hazır mısınız? Daha çok çalışacağız, daha çok gayret edeceğiz ve inşallah netice alacağız" şeklinde konuştu.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Mehmet Sağlam ise Türkiye'nin çok daha yeni, daha özgür bir anayasaya kavuşacağını, bu anayasayı halkın temsilcilerinin yapacağını söyledi.

Sağlam, "Onun için bu anayasayı yaparken meclisteki çoğunluğumuz önemli. Referandumdaki verdiğiniz yüzde 80 oyun üstünde bir oyu bu güzide arkadaşlarımıza bekliyoruz. 12 Haziran'da yeniden oluşacak meclisin teşekkülü yalnız yeni bir anayasayı vaat etmiyor yepyeni bir Türkiye'yi vaat ediyor" dedi.

Konuşmaların ardından milletvekili adayları Belediye İş Merkezindeki Seçim bürosunun açılışını yaptılar.

Daha sonra esnafı ziyaret eden milletvekili adayları ilçeden ayrıldılar.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Göksun Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement