AK Parti Hisarcık İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Hisarcık İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi

AK Parti Hisarcık İlçe Başkanlığının 4.Olağan Kongresi'nde, Fatih Çalışkan, 11 ay önce atandığı İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçildi.

02.01.2012 14:03

AK Parti Hisarcık İlçe Başkanlığının 4. Olağan Kongresi'nde, Fatih Çalışkan, 11 ay önce atandığı İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçildi.

Belediye Düğün Salonunda, İl Genel Meclisi Üyesi Remzi Günay'ın divan başkanlığını üstlendiği kongreye, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Hasan Fehmi Kinay, İdris Bal, Vural Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Mustafa Yenipazar, ilçe ve beldelerin AK Partili belediye başkanları, delegeler ve partililer katıldı.

11 ay önce atandığı İlçe Başkanlığına tek listeyle yeniden aday olan Fatih Çalışkan, görevine yeniden seçilirken, İlçe Yönetim Kurulunda İlyas Ay, İsmail Gök, İsmail Kuyucu, Mustafa Atasoy, Naim Şahin, Sıtkı Coşkun, Bekir Helvacı, Şerif Ahmet Gündüz, Salim Turası, Sadettin Atasever, Ayşe Uludoğan, Seher Var, İbrahim Özaydın ve İbrahim Kaya yer aldı.

Çalışkan, seçim sonrası yaptığı konuşmada, köyler, beldeler ve ilçe merkezini en iyi seviyeye getirmenin gayreti içinde olacaklarını belirten Çalışkan, şöyle konuştu:

"İlçemiz partimizin iktidar olduğu günden bu yana hükümetimizin reform niteliğindeki icraatlarından saydığımız ulaşım, sağlık ve eğitim alanlarındaki hizmetlerden yararlanmıştır. İlçemize kazandırılan Anadolu Öğretmen Lisesi, 16 derslikli ilköğretim okulu, Dereköy ve Karbasan beldelerindeki 8 derslikli okullar, sağlık merkezinin 10 yataklı ilçe hastanesine dönüştürülmesi, Tavşanlı-Emet-Hisarcık- Simav devlet yolunun yapımı için ihale düzenlenmesi, Devlet Su İşleri tarafından gerçekleştirilen Küçük Çay ıslahı, Güldüren göleti, Hasanlar Barajı, Şeyhler ve Karbasan gölet ıslahı çalışmaları gibi hizmetlerden ilçemiz faydalanmıştır. Bu hizmetler artarak devam edecek, ilçemiz Kütahya'da hak ettiği yeri alacaktır."

Yapmayı düşündükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Çalışkan, yeni Hükümet Konağı, öğrenci yurdu ve spor salonu bulunan Anadolu Öğretmen Lisesi yerleşkesi inşa edileceğini, ihale edilen yol ve baraj projelerinin takip edileceğini sözlerine ekledi.

Bu arada, kongre öncesi belediye önünde 500 kişilik hazırlanan etli pilav ve ayran, katılımcılara ikram edildi.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Hisarcık İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement