AK Parti Tokat Milletvekili Aslan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Tokat Milletvekili Aslan Açıklaması

AK Parti Tokat Milletvekili Aslan Açıklaması

"Bizim adayımız milletin içerisinden Recep Tayyip Erdoğan, 40 yılı aşkın siyasi hayatın içerisinde, 17 yaşında milletle beraber büyük Türkiye yolculuğuna başlamış"

07.07.2014 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, "Bizim adayımız milletin içerisinden Recep Tayyip Erdoğan, 40 yılı aşkın siyasi hayatın içerisinde, 17 yaşında milletle beraber büyük Türkiye yolculuğuna başlamış" dedi.

Aslan, partisinin düzenlediği programa katıldı. Aslan, burada yaptığı konuşmada, 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanının ilk defa halk tarafından seçileceğini belirten Aslan, "Bizim adayımız milletin içerisinden Recep Tayyip Erdoğan, 40 yılı aşkın siyasi hayatın içerisinde, 17 yaşında milletle beraber büyük Türkiye yolculuğuna başlamış. 41 yıldan beridir de bu siyasetin her kademesinde görev alarak büyük Türkiye yolculuğuna emek vermiş. Tozunu yutmuş ve terini dökmüş bir insan olarak halkımızın huzurunda" diye konuştu.

Programa AK Parti Tokat Milletveki Dilek Yüksel, Tokat İl Başkanı Adem Çelik, Turhal İlçe Başkanı Orhan Koç, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, Şenyurt Belediye Başkanı Cafer Ünal Arslan, parti yöneticileri ve davetliler katıldı. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Tokat Milletvekili Aslan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • komedi: ey zeyid aslan. milletin adamı olan tayyip bey i seviyoruz ama tokatlılar olarak küfür etlmekten başka hiç bir hizmetin olmadığı için senden nefret ediyoruz. 3 0 Yanıtla

Advertisement