Akdeniz Levrek ve Çipurası "Üstün Lezzet Ödülü" Aldı - Son Dakika
Yemek Tarifi

Akdeniz Levrek ve Çipurası "Üstün Lezzet Ödülü" Aldı

Akdeniz Levrek ve Çipurası "Üstün Lezzet Ödülü" Aldı

Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (iTQi) şefleri ve sömeliyeleri tarafından 2017 yılının Üstün Lezzet Ödülleri bu yıl Belçika Brüksel'de dağıtıldı.

09.08.2017 12:08  Güncelleme: 12:13

2000 üzerinde ürünün yarıştığı ödüllerde, toplam puanı %90 üzerinde olan ürünler "Sıradışı Lezzet – Üç Yıldız" kategorisinde değerlendirilirken, Akdeniz'in eşsiz sularında üretim yapan İlknak Aquaculture Levrek ve Çipura ürünleri ile bu yılın "Üç Yıldız" ödüllerinin tek başına sahibi oldu.

Akdeniz sularının yüksek minerali ve İlknak Aquaculture kalitesiyle üretilen levrek ve çipuraları tüm Dünya'ya tattırmak istediğini belirten İlknak CEO'su Georgios Meletiadis, "Yatırımlarımızın başarısını destekleyen ve daha kaliteli üretim hedefimizi daima yüksek tutan aldığımız ödüllerdir. İnovasyon çalışmalarımızla yakaladığımız tadın ve kalitenin devamlılığı Akdeniz'in eşsiz sularını tüm dünyaya tanıtacak."

1996 yılından bu yana yükselen başarı grafiğiyle Türkiye'deki sayılı entegre levrek ve çipura üreticilerinden biri olan İlknak Aquaculture, modern kuluçkahanesi, adaptasyon tesisi, 2 ana üretim balık çiftliği ve Avrupa Birliği ihraç kodu olan yeni paketleme entegre tesisi ile sağlıklı ve kaliteli balıklar üretmeye devam ediyor. 35 milyon yavru levrek ve çipura üretim kapasitesine sahip olan İlknak tesisleri İzmir'in Denizköy, Dikili, Mordoğan ve Karaburun ilçelerinde yer almaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yemek Tarifi Akdeniz Levrek ve Çipurası 'Üstün Lezzet Ödülü' Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement