Ali Akman'ın Salzburg'a transferini duyuran Twitter hesabı sahte çıktı - Son Dakika
Spor

Ali Akman'ın Salzburg'a transferini duyuran Twitter hesabı sahte çıktı

Bu sezon Bursaspor'da gösterdiği performansla Avrupa takımlarının da dikkatini çeken Ali Akman'la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Fransız kaynaklı bir Twitter hesabı, genç oyuncunun 4,5 milyon euro karşılığında Salzburg'a transfer olduğunu yazdı ancak gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı.

21.12.2020 09:51  Güncelleme: 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor'un genç yıldızı Ali Akman'ın adı transfer dedikodularına karışmaya devam ediyor. Bilindiği gibi Ali Akman'ın Bursaspor'la mevcut sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Bursaspor, genç yıldız adayı ile 1 ay içinde sözleşme yenilemezse Bosman kuralları çerçevesinde genç yıldız istediği takımla sözleşme imzalayabilecek.

SAHTE HESAP ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Fransız kaynaklı bir sosyal medya hesabı da bu bilgiyi fırsat bilip, " Salzburg, Bursaspor'dan Ali Akman'ı 4,5 milyon euro bonservis + %20 sonraki satıştan elde edilecek kârdan pay karşılığında transfer etti." şeklinde bir paylaşım yaptı. Bu bilgi sosyal medyada hızla yayıldı.

Ancak sosyal medyadaki bu hesabın kurmaca haberler üreten bir oluşum olduğu ortaya çıktı.

Ali Akman'ın Salzburg'a transferini duyuran Twitter hesabı sahte çıktı

Söz konusu hesap Mesut Özil'in Fenerbahçe ile haftalık 1907 euro karşılığında anlaştığını duyurmuştu. Ayrıca Advocaat'ın da Fenerbahçe ile anlaştığı için mevcut takımından ayrılacağını yazmıştı. Hesap ayrıca İtalya 3. Lig kulübü Scirocco'nun Gaziantep maçında Fenerbahçe kalecisi Oytun Özdoğan'ı izlediğini iddia etti.

Ali Akman\'ın Salzburg\'a transferini duyuran Twitter hesabı sahte çıktı

Son Dakika Spor Ali Akman'ın Salzburg'a transferini duyuran Twitter hesabı sahte çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • fuzuli: Adam yetenekli olabilir ama kendini akıllı sanan "menajer" ler böyle sahte paylaşımlar vs yaparak fiyat yükseltmeye bakın şuradan teklif var vs modunda hep 2 0 Yanıtla
  • Serhann: Pazarlama teknikleri son gaz devam..Gs ye sözümüz var diye başladınız.Gs nin transferden pek haberi yok gibi.Şimdi habire orası talip,burası peşinde haberleri.Futbolcu çok değerli ve yetenekliyse bile sayenizde dedikodu malzemesi oluyor.Sevgili menajerler.. 0 1 Yanıtla

Advertisement