Antalyalı Kitapseverler Edebiyata Doyacak - Son Dakika
Yerel

Antalyalı Kitapseverler Edebiyata Doyacak

Antalya Kitap Fuarı, 16 Şubat Perşembe günü Cam Piramit'de kapılarını açıyor.

14.02.2012 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Kitap Fuarı, 16 Şubat Perşembe günü Cam Piramit'de kapılarını açıyor.

Dört gün sürecek fuarda Aydın Boysan, Ayşe Kulin, Bejan Matur, Cüneyt Ülsever, Deniz Kavukçuoğlu, Doğan Hızlan, Gülten Dayıoğlu, Hakan Günday, İlber Ortaylı, İsmet Bertan, Mavisel Yener, Mine Kırıkkanat, Mine Söğüt, Murathan Mungan, Muzaffer İzgü, Nihat Genç, Sevgi Özel, Şükrü Erbaş, Zeynep Oral, Uykusuz Dergisi ve Penguen Dergisi Çizerleri kitapseverler ile buluşacaklar.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin katkılarıyla düzenlenecek olan Antalya Kitap Fuarı 16 Şubat Perşembe günü kapılarını kitapseverlere açacak.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak fuara ilişkin yaptığı açıklamada, "Bir turizm kenti her şeyden önce bir kültür kenti olmalıdır. Biz ATSO olarak üç yıldan bu yana kültür konusunu kentimizin ekonomik ve sosyal gelişmesini sağlayacak en önemli faktörlerden birisi olarak gördük ve bu yönde birçok şey yaptık, yapıyoruz. Kentimizin kültürel ve sosyal gelişimine destek veren, kafa yoran, fayda sağlayan tüm girişimlerin de destekçisi olduk, olmaya devam edeceğiz. TÜYAP Kitap Fuarının Antalya'da düzenlenecek olması da bu yöndeki çalışmalarımızın meyvelerinden birisidir" dedi.

Fuarda dört gün süresince 'Okur ve Yazar Buluşmaları' kapsamında Aydın Boysan, Ayşe Kulin, Bejan Matur, Cüneyt Ülsever, Deniz Kavukçuoğlu, Doğan Hızlan, Gülten Dayıoğlu, Hakan Günday, İlber Ortaylı, İsmet Bertan, Mavisel Yener, Mine Kırıkkanat, Mine Söğüt, Murathan Mungan, Muzaffer İzgü, Nihat Genç, Sevgi Özel, Şükrü Erbaş, Zeynep Oral ve daha birçok değerli yazar ile Uykusuz ve Penguen Dergisi Çizerleri kitapseverlerle buluşacak.

Fuar 16-18 Şubat tarihleri arasında 10.00-20.30, 19 Şubat 2012 Pazar günü ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek ve fuara giriş ücretsiz olacak. Fuara ilişkin güncel gelişmeler www.antalyakitapfuari.com sitesinden takip edilebilecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalyalı Kitapseverler Edebiyata Doyacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement