Arınç: "Ak Parti'ye İktidar Olmak Yakışır, Koalisyon Ortağı Olmak Değil" (2) - Son Dakika
Güncel

Arınç: "Ak Parti'ye İktidar Olmak Yakışır, Koalisyon Ortağı Olmak Değil" (2)

Arınç: "Ak Parti\'ye İktidar Olmak Yakışır, Koalisyon Ortağı Olmak Değil" (2)

Arınç 1000 KİŞİYLE SAHUR YAPTI Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç ile birlikte Alaybey Mahallesi'nde AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç'un işyerinin önünde gerçekleştirilen sahur programına katılarak yaklaşık 1000 kişiyle sahur yaptı.

12.07.2015 08:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arınç 1000 KİŞİYLE SAHUR YAPTI

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç ile birlikte Alaybey Mahallesi'nde AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç'un işyerinin önünde gerçekleştirilen sahur programına katılarak yaklaşık 1000 kişiyle sahur yaptı. Sahur programına AK Parti Genel Başkan Danışmanı Mustafa Elitaş, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, TFF Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar, AK Partili Manisa Milletvekilleri, AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan ile partililer katıldı. Arınç sahur programında yaptığı konuşmada ilk olarak halkın Ramazan Bayramı'nı erkenden kutladı. Arınç, Ortadoğu ve Afrika'da yaşayan Müslümanlar'ın yaşadığı zulme dikkat çekerek, şöyle dedi:

"Allah, bizleri bayramlara kavuştursun. 78 milyon insanımızı topraklarımızda huzurlu inşallah sevinçli günler yaşatsın. Sadece Türkiye'de değil özellikle çevremizde uzak yakın Müslüman ülkelerdeki zulümler haksızlıklar, gözyaşları biran evvel bitsin onlarda bayram yapsınlar. İnsanlar ölmesin, gözyaşı dökmesin, acılar yaşamasın Türkiye güçlü olsun ki onlara emredebilsin, Türkiye güçlü olsun ki nerede bir ah eden varsa Türkiye onun yardımına koşabilsin. Türkiye onlar gibi zulmün yaşandığı ülke olmamışsa burada sizin çok büyük payınız var. Siz Türkiye'yi sağlam tutuyorsunuz. Hamdolsun burası bir huzur adası gibi çölde bir vaha gibi Türkiye hamdolsun ki dünyada her zaman örnek gösterilen bir ülke oldu. Suriye'ye baktığımızda, Irak'a baktığımızda, Yemen'e baktığımızda ta Mynmar'a gittiğimizde, Bangledeş'e baktığımızda maalesef acılar, gözyaşları, zulümler, işkenceler, insanlar hayatlarını kaybediyor. Hamdolsun ki Türkiye sadece onlara yardım eden, kendi içerisinde de birliğini, kardeşliğini, sevgisini devam ettiren bir ülke. Bizi oralara benzetmek isteyenlere Rabbim fırsat vermesin. Bizi de o ülkeler gibi kan deryasına götürmek isteyenlere Allah fırsat vermesin. Biz de uyanık olalım. Bizde bu fırsatları bilelim. İnşallah ülkemizdeki istikrarın, huzurun devamı için el ele verelim. Hak yolunda birleşelim, hak yolunda her zaman birbirimize dua edelim."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arınç: 'Ak Parti'ye İktidar Olmak Yakışır, Koalisyon Ortağı Olmak Değil' (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement