Asayiş ve Güvenlik Hizmetleri Semineri Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Asayiş ve Güvenlik Hizmetleri Semineri Tamamlandı

Asayiş ve Güvenlik Hizmetleri Semineri Tamamlandı

Elazığ’da 81 ilden vali yardımcıları ve kaymakamların katıldığı “Asayiş ve Güvenlik Hizmetleri Hizmet İçi Eğitim Semineri” sona erdi.

06.05.2016 16:59

Elazığ'da 81 ilden vali yardımcıları ve kaymakamların katıldığı "Asayiş ve Güvenlik Hizmetleri Hizmet İçi Eğitim Semineri" sona erdi.

Türkiye genelinden 86 vali yardımcısı ve kaymakama yönelik Elazığ'da bir otelde 5 gün devam eden "Asayiş ve Güvenlik Hizmetleri Hizmet İçi Eğitim Semineri" tamamlandı. Seminere katılanlar için sertifika töreni düzenlendi. Törene Vali Murat Zorluoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin ile davetliler katıldı.

İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü İbrahim Dündar, eğitim programını Elazığ'da gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Hizmet içi eğitim seminerinin tamamlandığını belirten Vali Murat Zorluoğlu ise, "Seminerde mülki idare amirlerinin görev yaparken en çok sorunla karşılaştıkları emniyet ve asayiş hizmetleri ile ilgili çok kıymetli sunumlar yapıldı ve tartışmalar gerçekleştirildi. Seminerin güzel taraflarından biri de çok interaktif bir şekilde gerçekleşmiş olmasıdır. Mülki idare makamları ile adli makamlar arasındaki ilişkilere dair bölümün de çok faydalı olduğunu katılımcılar ifade ettiler. Elazığ'da ilk defa bu kadar mülki idare amirini bir arada ağırlamakta ve misafir etmektedir. Katılımcılar bakımından da farklı illeri görme, değişik kültürleri tanıma, başka bir şehirde nefes alma imkanı getirmektedir. Bu süre içerisinde Elazığ'da bazı güzellikleri görme ve yaşama imkanı bulduğunuzu umuyorum" dedi.

Program, Vali Zorluoğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı Pişkin'in eğitime katılanlara sertifikalarını vermesiyle sona erdi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asayiş ve Güvenlik Hizmetleri Semineri Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement