"Aşkta Deneme Yanılmalarım Oluyor" - Son Dakika
Magazin

"Aşkta Deneme Yanılmalarım Oluyor"

"Aşkta Deneme Yanılmalarım Oluyor"

Ziynet Sali, aşk hayatıyla ilgili konuştu: Sağlıklı bir kadınım, bazen aşkta ben de yanılıyorum.

06.09.2012 06:03  Güncelleme: 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Bir Akdeniz Rüyası' adını verdiği konseriyle, 8 Eylül'de Maçka Küçükçiftlik Park'ta hayranlarıyla buluşacak olan Ziynet Sali; Yunan sanatçılar Angela Dimitriou, Vasilis Saleas ve dansçı Manuel Reina ile birlikte sahneye çıkacak. Konser öncesi GÜNAYDIN'ın sorularını yanıtlayan Sali, dünyanın pek çok yerinde, böyle özel konseptli konserler vermeyi hayal ettiğini dile getirdi. Madonna'nın geçtiğimiz aylarda İstanbul'da verdiği konsere de değinen ünlü yıldız, "Madonna'nın konserinden sonra gördük ki, Türkiye'deki bütün sanatçılar maddi anlamda toplansak, o sahneyi yapamayız! Dünya starlarının arkasında ülkeleri ve lobileri var" dedi. İşte Ziynet Sali'nin hem iş, hem de özel hayatıyla ilgili anlattıkları...

'Bir Akdeniz Rüyası' nasıl bir konser olacak?

Çok heyecanlıyım. Yıllardır yüzlerce, binlerce kez sahneye çıktım ama bu, İstanbul'da hayalini kurduğum, o büyük prodüksiyonlu müzik yolcuğumu ortaya koyacağım bir proje. Akdeniz rüyası dedik; sıcacık ve coşkulu, Akdeniz gibi olsun istedik. Bakalım sonucu göreceğiz.

SAHNEM BENİM GİBİ ÇOK RENKLİ

Konuk sanatçılar da çıkacak değil mi?

Evet, benim Yunanca repertuvar geçmişim olduğu için, yıllardır sahnede seslendirdiğimiz şarkıları birlikte söyleyeceğiz. Önümüzdeki günlerde, belki İspanyolca şarkılar bile söyleyebilirim. Konserde Manuel Reina, dansıyla bizimle birlikte olacak; Latin ve flamenko gösterisi sunacak. Vasilis Saleas dünyaca ünlü bir sanatçı. Onun konserde olması kaçınılmaz; çünkü albümdeki birçok şarkıma eşlik etmişti. ve Angela Dimitriou... Daha önce lobiler yüzünden bir araya gelememiştik. Bu konserde bir araya geleceğiz.

Peki repertuvarınızda neler olacak?

Öncelikle seçilen parçalar açısından konserim çok zengin olacak. Konser üç bölümden oluşacak. Akdeniz haritasını düşünün; Mısır'dan çıkıp, tüm Tunus, Fas, Yunanistan ve tekrar Ege üzerinden Akdeniz'e gelen bir repertuvar haritası hazırladık. Türkçe pop, Balkan ve Grek şarkıları olacak. Ben Akdeniz'i tarihi ve kültürü sebebiyle çok zengin buluyorum. Çok renkli, aynı benim karakterim gibi... Konserlerimde kendi albüm şarkılarımı okuyacağım diye diretmiyorum; sahnede her daim renkli ve çeşitliyim.

#Sayfa#

BİRİNİ EZEN KİŞİNİN ASIL KENDİSİ EZİKTİR

Özel hayatınızda iyimser biri izlenimi veriyorsunuz. Gerçekten öyle mi?

Pollyanna değilim hep; insanız sonuçta... Siz ne kadar iyi olmaya çalışsanız da, illa biri gelip sizi bozabiliyor. Çünkü duygularla yaşıyoruz. Benim kimseye yapmayacağım bir şeyin bana yapılmasına feci sinirlenirim. Ego ve haksızlıklara, ön yargıya sinirleniyorum. Maalesef, en iyi eğitimlimizde bile ön yargı var. Karşındakini küçümseyenlerin ruh halini de bilemiyorum. Birini ezen, kendisi eziktir ve bu ezikliğini kapatıyordur. Bu egoyla ilgili bir şey. Kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değildir. Allah hepimizi eşit yarattı. Böyle şeylerle karşılaştığımda, o anda kırılırım. Eskiden daha uzun kırgınlıklarım oluyordu...

KARİYERİME ODAKLIYIM!

Özel hayatınızla ilgili hayaliniz yok mu?

Şu anda yok. Şu anda başarı, kariyer hedeflerim var; iş odaklı hayallerim var. Çok isterim, özel biriyle el ele tutuşup dolaşmayı... Bu heyecanımı paylaşacağım insanın yanımda olmasını çok isterim. Olacağı varsa olur elbet, zorla güzellik olmaz...

Aşkta seçici misiniz?

Armudun sapını, üzümün çöpünü aramıyorum. Tam tersi, arıyormuşum gibi bir görüntü var. Sağlıklı bir kadınım, benim de dönem dönem deneme yanılma, ilerlememe, takılı kalma şeklinde ilişkilerim oluyor.

SİHİRLİ BİR DEĞNEĞİM OLSUN İSTERDİM

Sali, müzik dünyasıyla ilgili de şöyle konuştu: "Çok değerli ve zengin bir müziğe sahibiz. Belki de, Avrupa'dan duyduğumuzu, tekrar Avrupalı'ya satmaktan çıkmamız lazım. Bugün Yasmin Levi kendi dilinde dünyada isim olarak biliniyor. Dünya küçüldü; nereden, nasıl başlamak gerektiğini bilmek, emek ve şans lazım... İzlediğimiz dünya starlarında, işleyen bir sistem var. Onlarda ülkelerinin gücü var. Bizde sponsorlar az. Madonna'nın İstanbul konserinde gördük ki, Türkiye'deki bütün sanatçılar maddi anlamda toplansak, o sahneyi yapamayız. Gönül ister ki; sihirli bir değneğim olsa, ben de hem kendi adıma, hem de hayali olan meslektaşlarım adına, bir şeyleri değiştirebilsem. Sahneye çıkıp, şarkı söyleyen herkes büyük sahnelerde olmak ister. Sezen Aksu, Tarkan, bizim bu konuda tanınan isimlerimiz. Ajda Pekkan hepimiz için yaptıklarıyla, sahnesiyle, kostümleriyle bir örnek bence."

HAYATIMA KARIŞMASIN

Özel hayatıyla gündeme gelmekten kaçındığını vurgulayan Ziynet Sali, 'İleride hayatınıza girecek kişi sahnenize karışsa, tepkiniz ne olurdu?' sorusuna şu yanıtı verdi: "Öyle bir adam benim hayatımda olamaz. Büyük konuşmayayım ama bu yüzden şu anda yalnızım. Bana 'Mini giymeyeceksin' diyen bir adamla ne konuşabilirim ki? Hiçbir şey. Özel hayatıma dikkat ediyorum."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Aşkta Deneme Yanılmalarım Oluyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement