Atatürk Mahallesi'nin İçme Suyu Hattı Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Atatürk Mahallesi'nin İçme Suyu Hattı Tamamlandı

Atatürk Mahallesi\'nin İçme Suyu Hattı Tamamlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nin Tahir Bey Caddesi'nde başladığı 700 metrelik içme suyu hattının yenileme çalışmasını tamamladı.

09.07.2018 16:44

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerde ortaya çıkan altyapı ihtiyaçlarına kısa sürede çözüm üretiyor. Bu kapsamda MASKİ, Gölmarmara ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi Tahir Bey Caddesi'nde içme suyu hattı yenileme çalışması gerçekleştirdi. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışma kapsamında 700 metre hat döşenen Tahir Bey Caddesi'nde ikamet eden vatandaşlar sağlıklı içme suyuna kavuştu. MASKİ İlçe Şefi Lütfü Ersöz ve Atatürk Mahalle Muhtarı Ahmet Ergün çalışmayı yakından takip etti.

"Mahalleler MASKİ sayesinde güzel hizmetler görüyor"

Atatürk Mahalle Muhtarı Ahmet Ergün, "Mahallemizde bulunan Tahir Bey Caddesi'nde vatandaşımızın uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabileceği içme suyu hattımız tamamlandı. En önemli sorunumuzu çözüme kavuşturan MASKİ sayesinde mahalleler güzel hizmetler görüyor. Diğer hizmetlerden olduğu gibi bu hizmetten de memnunuz. Her yapılan iş, bizim için değerlidir. Bizler de bu değerin farkındayız. Büyükşehir ve MASKİ'nin her zaman yanında olacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a ve MASKİ ekiplerine mahallem ve şahsım adına teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Atatürk Mahallesi'nin İçme Suyu Hattı Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement