Ayvalık AK Parti'de Bayramlaşma Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Ayvalık AK Parti'de Bayramlaşma Coşkusu

Ayvalık AK Parti\'de Bayramlaşma Coşkusu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ramazan Bayramı nedeniyle AK Parti İlçe Başkanlığın da düzenlenen bayramlaşmaya katılım yoğun oldu.

11.08.2013 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ramazan Bayramı nedeniyle AK Parti İlçe Başkanlığın da düzenlenen bayramlaşmaya katılım yoğun oldu.

AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca öncülüğünde gerçekleşen bayramlaşma töreninde; AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu'nun yanı sıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Özcan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Coşkun, Ak Parti Küçükköy ve Altınova Belde Teşkilatlarının yöneticileri ve çok sayıda partili hazır bulundu. Bayramlaşma da konuşan AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, bayramların toplumu bir araya getiren en önemli unsurlardan biri olduğuna dikkat çekti. İktidar partisi olarak Ayvalık'a bir çok desteğin verildiğine işaret eden Aydınlıoğlu, Ayvalık'ın yakın gelecekte doğal gaza kavuşturulması için hükümet olarak tüm olanakları seferber ettikleri ve sonunda bunu başardıklarını, önümüzdeki süreçte de ilçe halkının doğal gazla buluşması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerinin altını çizdi. Bayramlaşma töreninde konuşan Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca ise Ayvalık'ın Ak iktidarıyla hayat bulacağını belirterek, tüm Ayvalıklıların Ramazan Bayramını kutladı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık AK Parti'de Bayramlaşma Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement