Bakan Yıldırım Erzincan'da - Son Dakika
Politika

Bakan Yıldırım Erzincan'da

Bakan Yıldırım Erzincan\'da

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, bir dizi temaslarda ve incelemelerde bulunmak üzere memleketi Erzincan'a geldi.

27.12.2012 19:47

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, bir dizi temaslarda ve incelemelerde bulunmak üzere memleketi Erzincan'a geldi. Erzincan'da yüzlerce kişi tarafından karşılanan Bakan Yıldırım, yarın uçak yangınları simülasyon tesislerinin açılışına katılacak.

Kars'tan hava yolu ile Erzincan'a gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ı, Erzincan Hava Limanında Erzincan Valisi Selman Yenigün, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, AK Parti Erzincan İl Başkanı Cemalettin Başsoy ve çok sayıda partili karşıladı. Devlet Hava Meydanları Genel Müdürü Orhan Birdal'da Bakan Yıldırım ile birlikte Erzincan'a geldi. Yarın Erzincan Havalimanı Uçak Yangın Simülasyon Tesisleri, Kurtarma ve Yangın istasyonu açılışı ile Yangın Simülasyon Eğitim merkezinin temel atma törenine katılacak olan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, daha sonra Ergan Kış Turizmi ve Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulunacak. Çarşı Mahallesi içerisinde kurulan Çağrı Merkezi'nde de incelemelerde bulunacak olan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, son olarak Erzincan Üniversitesinin Yalnızbağ Yerleşkesi'nde yapacağı incelemelerin ardından Erzincan'dan ayrılarak hava yolu ile Ankara'ya gidecek. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Yıldırım Erzincan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement