Bakanlar, Başbakan Erdoğan'ın Sözlerini "Tweet"Ledi - Son Dakika
Güncel

Bakanlar, Başbakan Erdoğan'ın Sözlerini "Tweet"Ledi

Bakanlar, Başbakan Erdoğan\'ın Sözlerini "Tweet"Ledi

Aile ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Şahin, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof Aile ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Şahin, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu ve Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini Twitter'da paylaştılar.

03.01.2012 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Şahin, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof Aile ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Şahin, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini Twitter'da paylaştılar.

Erdoğan, TBMM'de AKP Grup Toplantısı'nda konuşmasını yaptığı sırada, Şahin, Eroğlu ve Kılıç, Erdoğan'ın sözlerini "tweet"lediler. "Tweet"lerine Erdoğan'ın "Biz seçimin siyasi, ekonomik ve diplomatik hiçbir boşluğa sebep olmasına izin vermedik" sözleriyle başlayan Şahin, Başbakan'ın, "çadır kentte bulunan 15 bin 825 kişinin Ağustos ayı sonuna kadar geçici konutlara yerleştirileceği söylediğini" duyurdu.

Eroğlu da Van'daki vatandaşların geçici konutlara yerleştirileceğine vurgu yaparak, "Sn Başbakan: '33 bin 463 kişi Türkiye'nin çeşitli illerinde kamu tesislerinde barındırılıyor'" dedi.

Erdoğan'ın açıkladığı burs, öğrenim kredisi ve yurtlarda kalan öğrencilere ödenen aylık yemek yardımının arttığını "tweet"lerle bildiren Kılıç, "Bir aylık burs, kredi ve yemek maliyeti yaklaşık 375 milyon TL. Teşekkürler Başbakanım. İstikrar sürecek Türkiye büyüyecek" dedi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Bakanlar, Başbakan Erdoğan'ın Sözlerini 'Tweet'Ledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement