Bal Ligi - Son Dakika
Yerel

Bal Ligi

Bal Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor, transferde fırtına gibi eserken, 17 futbolcuyla sözleşme imzalandı.

16.07.2013 16:12

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor, transferde fırtına gibi eserken, 17 futbolcuyla sözleşme imzalandı.

Teknik direktör İsmail Tekin'in verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten sarı kırmızılı yönetim, iç transferde Zafer Sağdıç, Halil İbrahim Uzun, Mehmet Başkak, Erdem İsotçu, Yalçın Güner, Hakan Koç, Salih Altıparmak, Hüsnü Ayaz, Emrullah Pekiz ve Cumali Kılınç ile sözleşme yeniledi.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan 44 Malatyaspor dış transferde de bombayı patlattı. Sarı kırmızılılar, dış transferde Harun Aytemur, Selim Dağ, Fuat Bican, Okan Gültekin, Erkan Levent, Korhan Keskinkılıç ve Muhittin Ülger'i kadrosuna kattı.

Transfer çalışmalarıyla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan 44 Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bay, "Teknik direktörümüz İsmail Tekin"in verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu anlamda iç ve dış transferde anlaştığımız futbolcularla sözleşme imzaladık. Transfer çalışmalarımız halen devam etmektedir. 7-8 futbolcu ile görüşüyoruz. Bu futbolcularla da yeni sezon hazırlıklarının başlangıcına kadar anlaşmayı planlıyoruz" dedi.

Bay, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, "44 Malatyaspor'un hedefi her zaman şampiyonluktur. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sezon lig başlangıcı öne çekildi. Bu nedenle kısa sürede transferi bitirmek istiyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement