Başkan Akaydın'a Esnaf Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Başkan Akaydın'a Esnaf Teşekkürü

Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, Dönerciler Çarşısı ve Konyaaltı Kent Meydanı esnafıyla buluştu.

09.06.2011 15:22

Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, Dönerciler Çarşısı ve Konyaaltı Kent Meydanı esnafıyla buluştu. Kapalı Yol'a yapılan düzenlemeler için teşekkür eden esnafın sorunlarını dinleyen Akaydın, siyasi eleştirilere de yanıt verdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, ilk olarak Dönerciler Çarşısı esnafıyla kahvaltıda buluştu. Dönerciler Çarşısı Derneği üyesi esnaf, 15 yıldır ilk defa bir belediye başkanını ağırladıklarını belirterek, Başkan Akaydın'a ziyareti için teşekkür etti. Dönerciler Çarşısı'ndaki işyerlerinin 4'te 3'ünün çalışma ruhsatının olmadığını belirten esnaf, çatı izolasyonunun bakımı için destek istedi, çarşı önündeki otopark sorununu dile getirdi.

Toplantıya katılan Kapalı Yol olarak bilinen Kazım Özalp Caddesi'nden bir esnaf da yolda uygulanan proje nedeniyle Başkan Akaydın'a teşekkür etti. Başkan Akaydın, daire başkanları ve bürokratlarının da yer aldığı toplantıda, sorunların çözümü için ilgili birim yöneticilerine talimat verdi. Akaydın, her hafta esnaf ve mahalle ziyaretleri düzenlediklerini hatırlatarak, ziyareti de bu kapsamda yaptıklarını söyledi.

Son günlerde siyasi bir saldırıyla karşı karşıya kaldığını belirten Başkan Akaydın, şunları söyledi:

"Koskoca 73 milyonluk bir ülkenin Başbakanı, 1 milyon nüfuslu bir kentin belediye başkanına haksız yere saldırıyor. Isparta'nın verileriyle hazırlanan hatalarla dolu Ulaşım Master Planı'nda yer almamasına rağmen raylı sistemi savunuyorlar. Başbakan, benim için 'Raylı sistemi bagaja koysun' diyor. Süleyman Demirel döneminde yapılan yollara bir refüj yapıp 'Duble yol yaptık' diyorlar. O zaman sen de Süleyman Demirel'in yaptığı yolları bagaja koy. Alanya karayolunun son 25 kilometresini yaptılar, 'Ben yaptım' diyorlar. TEDAŞ Kavşağı'nda henüz bitirilmemiş üst geçidi törenle açtılar. Ben böyle ayıplı açılışlar yapmıyorum. Genel başkanımı buraya getirirsem öyle fasulyeden açılışlar yaptırmam. Ben genel başkanıma Hurma Atıksu Arıtma Tesisi'ni açtırdım. Bu örnek bir projedir. "

-KonyaALTI ZİYARETİ-

Başkan Mustafa Akaydın daha sonra Konyaaltı Kent Meydanı'nda esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelerek, sorunları dinledi. Toplantıya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Bekir Kumbul ile CHP Antalya eski Milletvekili Feridun Baloğlu da katıldı. Başkan Akaydın, Batı Çevreyolu ile ilgili bir soru üzerine, Büyükşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşen görevi yaptıklarını belirterek, gerekli imar uygulamasını yaptıklarını, tasarrufun Karayolları'na ait olduğunu söyledi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Akaydın'a Esnaf Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement