Başkan Büyükkılıç, Kayseri Kariyer Merkezi'nin tanım etkinliğine katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Kariyer Merkezi'nin tanım etkinliğine katıldı

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Kariyer Merkezi\'nin tanım etkinliğine katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Üniversitesi'nde Kayseri Kariyer Merkezi tanıtım etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi.

10.03.2022 11:20  Güncelleme: 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Üniversitesi'nde Kayseri Kariyer Merkezi tanıtım etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa katılan Büyükkılıç, Türkiye'de 30 büyükşehir belediyesi içerisinde Kayseri'nin yatırıma en çok pay ayıran kent seçildiğini aktardı.

Belediye olarak kariyer çalışması yaptıklarını belirten Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Bu çalışmalarda, işin bilimsel yönünü de şehrimizin ismini taşıyan Kayseri Üniversitesi gibi değerimizden alıyoruz. İş arayan diye nitelendirilen, çalışmak isteyen, emeğini, bilgisini değerlendirmek isteyen canlarımız geldiğinde, 'ne yaparsınız' diye sorduğumuzda, kariyerinde yazılanları unutuyor, 'her işi yaparım' diyor. Her iş yapan, hiçbir iş yapamaz. Kariyerinde yazan mesleğin ne ise onu iyi geliştireceksin. Biz sizlere fırsat oluşturmaya, iş arayanla işverenin buluşmasını sağlamaya, istihdama, katma değere, üretime katkı sağlamaya gayret eden yaklaşım sergiliyoruz. Kariyer merkezimiz ile mutlaka tanışın. Daha verimli çalışma yapmak için gece gündüz demeden mücadele ediyoruz."

Büyükkılıç, öğrencilerin sorularını da cevaplarken, talep üzerine Kayseri Üniversitesi İncesu Kampüsü'ne spor sahası sözü verdi.

Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa da Kariyer Merkezi projesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Projenin ana sahibinin Kayseri Büyükşehir Belediyesi olduğunu belirten Karamustafa, "Biz bu projenin Kayseri Üniversitesi olarak, Kariyer Merkezi marifetiyle danışmanlık sürecini yönetmekteyiz. Web sayfamız tamamlandı. Web sayfasına, sevgili öğrencilerim lütfen bilgilerinizi girin. O platform sizi iş dünyasıyla buluşturarak, kendi yeteneklerinize, kabiliyetlerinize uygun meslekler edinebileceksiniz. İş dünyasıyla buluşabileceksiniz." ifadelerini kullandı.

Program sonunda Rektör Karamustafa, Başkan Büyükkılıç'a plaket takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Büyükkılıç, Kayseri Kariyer Merkezi'nin tanım etkinliğine katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement