Bayramlaşma Töreni Çocukları Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Bayramlaşma Töreni Çocukları Sevindirdi

Bayramlaşma Töreni Çocukları Sevindirdi

Nazilli protokolü Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah Salonunda bayramlaştı.

08.08.2013 16:13

Nazilli protokolü Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah Salonunda bayramlaştı. Nikah Salonunda başlayan resmi bayramlaşma töreni Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Huzurevi ziyaretleri ile son buldu.

Bayramlaşma törenlerine Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, AK Parti Aydın Milletvekili A. Gültekin Kılınç, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İsabeyli Belde Belediye Başkanı B.Kuvvet Erim, Cumhuriyet Başsavcısı vekili Aydın Sevim, İlçe Jandarma Komutanı vekili Üsteğmen Erhan Yakut, İlçe Emniyet Müdürü İlyas Karpınar, İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu, TSM Sorumlu Hekimi Dr. Hakan Derici, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Nazilli İlçe Müdürü Cengiz Ulus, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, MHP Nazilli İlçe Başkanı K.Engin Özcan, Nazilli Belediyesi Zabıta ekipleri, daire müdürleri ile davetliler katıldı.

"BARIŞ VE KARDEŞLİK DAİM OLSUN"

Dünya'daki bütün Müslümanların, Şehit Ailelerinin, Gazilerin ve tüm Türkiye'nin Mübarek Ramazan Bayramının en içten dilekleriyle kutladığını söyleyen Nazilli Kaymakamı Okur; "Hoşgörü fikrinin daha da güçlendiği, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, birlik ve beraberliğimizin güvencesi, bizleri Milletçe sevgi ve saygı bağları ile birleştiren, gelenek ve göreneklerimizin hatırlandığı yeni bir bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra da sevdiklerimizle, sağlıkla, sıhhatle, ağız tadımızla ve büyük sevinçlerin bizi kenetlediği bayramlarda buluşmak istiyoruz. Son günlerde çevremizdeki İslam ülkelerinde üzücü olaylar olmaktadır. Bu ülkelerinde kısa sürede huzura kavuşmalarını din kardeşlerimizin daha fazla acı çekmemelerini arzuluyoruz. Dünyanın dört bir yanında zulüm gören, açlık ve sefaletle boğuşan Müslüman kardeşlerimize de Ramazan ayının bir kurtuluş vesilesini olmasını, Ramazan Ayındaki birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ederim" dedi.

ÇOCUKLARA HARÇLIK VERİLDİ

Nikah salonunda başlayan tören Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Hürriyet Karakolunda devam etti. Emniyet teşkilatı personeli ile bayramlaşmanın ardından Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığına geçildi. Rütbeli ve askerlerle bayramlaşan protokol üyeleri daha sonra ise Haluk Alıcık Huzur evini ziyaret etti. Huzur evinde gerçekleştirdikleri bayramlaşmada huzurevinde barınmakta olan yaşlılarla bayramlaşan protokol üyeleri, hal ve hatırlarını sormayı ihmal etmedi. İsabeyli 80.Yıl Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda kalan çocukların da katıldığı huzurevi ziyaretinde Milletvekili A.Gültekin Kılınç, Kaymakam Mehmet Okur ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık, çocuklara bayram harçlığı dağıttı.

Ziyaretlerde bayramlaşan Milletvekili Gültekin Kılınç ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bayramların toplumsal birlikteliğin doruğa çıktığı müstesna günler olduğunu ifade etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayramlaşma Töreni Çocukları Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement