BBP Aydın'da Yerel Seçimlerin Startını Verdi - Son Dakika
Yerel

BBP Aydın'da Yerel Seçimlerin Startını Verdi

BBP Aydın\'da Yerel Seçimlerin Startını Verdi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, "30 Mart sabahı sandıktan gül ve hilal çıkacak" dedi.

26.09.2013 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, "30 Mart sabahı sandıktan gül ve hilal çıkacak" dedi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, BBP Aydın İl Teşkilatını ziyaret etti. Bozok'un yanı sıra BBP İl Başkanı Mehmet Yeter, BBP İl Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katıldığı toplantıda; BBP, 2014 Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin Aydın'daki startını verdi.

BBP'nin Türkiye'nin her yerinde seçimlere hazırlanmakta olduğunu belirten BBP İl Başkanı Yeter, "Ülkemizin içinde bulunduğu iç ve dış şartları değerlendirdik. Türk insanlarımızın ortak paydaları göz önünde bulundurularak bir paydaya getirilmesi gerekilirken; farklılıklar ortaya çıkarılarak her geçen gün ayrıştırılmaktadır. Böyle bir dönemde Türk milletinin Türk İslam ve medeniyetini inşa edecek milletimizin birlik ve beraberlik misyonunu ifa etmeye çalışan BBP'ye her zamankinden daha fazla ihtiyaç vardır. Bu nedenle Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Hasan Hüseyin Bozok Bey, genel istişare sonucu teşkilatlarımızı bizzat yerinde ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcımızın onurlandırdığı bu toplantı ile birlikte BBP Aydın İl Teşkilatı olarak yerel seçimlerin çalışmalarına başlıyoruz" dedi.

BBP'nin Çorum'da gerçekleştirdiği toplantının ardından Türkiye genelinde yerel seçimlerin startını verdiğini açıklayan BBP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok da, Isparta'dan başladığı turu kapsamında Burdur, Antalya ve Muğla'dan sonra Aydın'a geldiğini belirtti. Aydın'ın ardından akşam saatlerinde İzmir'de de seçim çalışmalarını başlatacağını açıklayan Bozok, "BBP Türkiye'nin resmi beşinci büyük partisidir. BBP'nin Türkiye'nin dörtte üçünde faaliyet gösteren bir partidir. Anadolu'nun birçok yerinde Türkiye'nin siyasi üçüncü siyasi partisidir. Yüksek seçim kurulunda da bir asil bir yedek olarak bulunan üyelerimiz bizi temsil etmektedir. BBP daha önceleri söylenen ittifaklarla hiçbir şekilde uğraşmamaktadır. İttifak olacaksa kendi çatımız altında gül ve hilal ambleminin altında olacaktır. BBP olarak bütün seçim yerlerinde tek başına adaylarını çıkarıp seçime girecek" diye konuştu.

Türkiye'de en iyi teşkilatlı partilerden bir tanesinin BBP olduğunu savunan Bozok, "Hemen hemen Türkiye'nin her ilinde teşkilatımız mevcut. BBP tecrübeli bir siyasi harekettir. BBP şehit Muhsin Yazıcıoğlu gibi birisini örnek alan bir siyasi harekettir. Bugün iktidarda olanlar bu seçim şartlarında hep şikayetçi oldular. Biz bu durumla ilgili defalarca projeler ürettik ve Başbakana ilettik. İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere büyükşehirlerde adaylık için önemli isimlerle görüşmeler yapıyoruz.Aydın'da da bütün seçim bölgelerinde adaylarımızı çıkarıp, yolumuza devam edeceğiz. BBP olarak Türkiye'nin her yerinde seçimlere en iyi şekilde hazırlanacak ve BBP'yı hak ettiği noktaya ulaştırmak için var gücümüzle çalışacağız. 30 Mart sabahı sandıktan gül ve hilal çıkacak" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP Aydın'da Yerel Seçimlerin Startını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement