BBP Didim İlçe Başkanlığı Hizmet Binası Açıldı - Son Dakika
Yerel

BBP Didim İlçe Başkanlığı Hizmet Binası Açıldı

BBP Didim İlçe Başkanlığı Hizmet Binası Açıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Didim İlçe Başkanlığı binası, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe'nin de katıldığı törenle hizmete girdi.

21.01.2014 10:15

Büyük Birlik Partisi (BBP) Didim İlçe Başkanlığı binası, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe'nin de katıldığı törenle hizmete girdi.

Açılışta Aydın İl Başkanı Mehmet Yeter, Didim İlçe Başkanı Selahattin Yüksel, Köşk İlçe Başkanı Ahmet Türkmenoğlu, Kuşadası İlçe Başkanı Adem Köse, Söke İlçe Başkanı Erkan Arıbaş, Efeler İlçe Başkanı Fatih Tecimer, Nazilli İlçe Başkanı Yılmaz Vıcır ve çok sayıda partili hazır bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe açılışta yaptığı konuşmada "Didim ülkemizin en batısındaki teşkilatımız, uç beyliğimizdir. Partimizi iktidara taşıma yolunda çabalarını ortaya koyan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Basın mensuplarının soruları üzerine gündemi de değerlendiren Mehmet Efe özetle şöyle konuştu: "Devleti yönetenlerin külfeti de nimeti de milletle paylaşması gerekir. Bunlar fetvayla çalıp, besmeleyle yiyorlar. Bir örnek vermek gerekirse, dolaylı vergilerin toplanan vergilerin yüzde 70'ine ulaştığı bir memlekette milletin çektiği külfet ortadadır. Yolsuzlukların üzerine giden polisimizi, hakim ve savcılarımızı görevden alarak hırsızlık örtme çabaları içindeler. HSYK kanunu bu milletin yüzde 58'i tarafından kabul görmüştür, Sayın Başbakana sesleniyorum siz emir eri milletvekillerinizle milletin bu kararını tek başınıza değiştirebiliyorsunuz" dedi.

BBP Didim İlçe Teşkilatı yönetici ve üyelerine rozetlerinin de takıldığı tören, ikramlarla sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP Didim İlçe Başkanlığı Hizmet Binası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • OSMAN DEMİROĞLU: B.B.P DİDİM İLÇE BAŞKANLIĞI BİNASI,TÜRKİYE MİZE,TÜRK MİLLETİNE,DİDİM HALKINA HAYIRLI OLSUN 1 1 Yanıtla

Advertisement