BDP Genel Merkezi'nden Yeni Yönetim Açıklaması - Son Dakika
Yerel

BDP Genel Merkezi'nden Yeni Yönetim Açıklaması

BDP Genel Merkezi\'nden Yeni Yönetim Açıklaması

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Merkezi, görevden alınan Hakkari il ve ilçe yönetimlerinin yerine kısa sürede yeni yönetimlerin oluşturulacağını açıkladı.

24.02.2014 13:51

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Merkezi, görevden alınan Hakkari il ve ilçe yönetimlerinin yerine kısa sürede yeni yönetimlerin oluşturulacağını açıkladı.

Hakkari'de il ve ilçe yönetim kurullarının görevden alınmasıyla ilgili BDP il binası toplantı salonunda bugün bir basın açıklaması düzenlendi. Açıklamada, il ve ilçe örgütü yönetimlerinin en kısa sürede oluşturulacağı ifade edildi.

BDP Genel Merkez Yürütme Konseyi Üyesi Mihdi Perinçek'in yaptığı açıklamaya, Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedirhanoğlu ve Merkez Parti Meclis Üyesi Mahir Bekleyiş de katıldı. Genel Merkez Yürütme Konseyi Üyesi Mihdi Perinçek, BDP'nin Hakari'de güçlü bir halk desteğine sahip olduğunu ve toplumsal sorunların çözüm merkezi haline geldiğini belirterek, "Halkımızın kısa, orta ve uzun vadeli sorunlarına çözüm getirmek, günlük yaşamlarına güzellikler katmak partimiz BDP'nin temel görevi olmuştur. Kentimiz Hakkari'de son dönemlerde toplumumuzu üzen, halkımıza acılar yaşatan gelişmeler yaşandı. Halkımızı geren son olaylara bir il yönetim kurulu üyemiz ve bir belediye meclis üyemizin de dahil olması, halkımızın il yönetim kurulumuza yönelik eleştirilerine yol açmıştır. Her konuda olduğu gibi bu konuda da halkın talebini esas alan Genel Merkez Yürütme Kurulumuz, mevcut il ve ilçe yönetim kurulunu görevden almıştır. Görevden alınan arkadaşlarımıza görev yaptıkları dönem içindeki emekleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. İl ve ilçe örgütlerimizin faaliyetlerini sürdürmesi için en kısa sürede yönetim oluşturularak ataması yapılacaktır" şeklinde konuştu. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BDP Genel Merkezi'nden Yeni Yönetim Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement