Bem-Bir-Sen Elazığ Şubesinden Dayanışma Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Bem-Bir-Sen Elazığ Şubesinden Dayanışma Toplantısı

Bem-Bir-Sen Elazığ Şubesinden Dayanışma Toplantısı

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilginoğlu: "Çalışan arkadaşlarımızın bazı sosyal haklarının kazanılmasında sendikal faaliyetlerin önemi büyüktür"

25.12.2013 17:02

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikasının (Bem-Bir-Sen) Elazığ şubesince kaynaşma ve dayanışma toplantısı düzenlendi.

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Bem-Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı Süleyman Akay, üyeleri arasındaki birlik ve beraberliği güçlendirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Akay, çalışanların sosyal haklarının iyileştirilmesinden konut sahibi olmalarına kadar birçok alanda hizmet sunduklarını ifade etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu ise bu tarz etkinlikleri çalışanlar adına olumlu bulduklarını belirtti. İş huzuruna önem verdiklerini ifade eden Bilginoğlu, yöneticiler ve çalışanlar olarak bunu sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını aktardı.

Bilginoğlu, şunları kaydetti:

"Çalışan arkadaşlarımızın bazı sosyal haklarının kazanılmasında sendikal faaliyetlerin önemi büyüktür. Bu noktada yürütülen faaliyetler için kendilerine teşekkür ediyoruz. Sonuçta alınan bu kazanımlar, çalışan arkadaşlarımızın daha gayretli ve huzurlu çalışmasına vesile olmaktadır."

Toplantıya, kurum ve sendika yetkililerinin yanı sıra İl Özel İdaresi çalışanları katıldı. - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bem-Bir-Sen Elazığ Şubesinden Dayanışma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement