Beşiktaş-Olmypiakos Maçına İngiliz Hakem - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş-Olmypiakos Maçına İngiliz Hakem

Beşiktaş-Olmypiakos Maçına İngiliz Hakem

Michael Olıver, daha önce, Milli Takım'ın Kazakistan'ı 1-0 yendiği, Galatasaray'ında, 1-1 berabere biten Lazio maçını yönetmişİSTANBUL-DHA UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 tur rövanş maçında Beşiktaş-Olympiakos karşılaşmasını İngiltere Futbol Federasyonundan Michael Oliver yönetecek.

14.03.2017 13:56

Michael Olıver, daha önce, Milli Takım'ın Kazakistan'ı 1-0 yendiği, Galatasaray'ında, 1-1 berabere biten Lazio maçını yönetmiş

İSTANBUL- DHA UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 tur rövanş maçında Beşiktaş-Olympiakos karşılaşmasını İngiltere Futbol Federasyonundan Michael Oliver yönetecek.

Perşembe akşamı TSİ 21.00'da Vodafone Arena'da oynanacak mücadelede Oliver'ın yardımcılıklarını Stephen Child ve Stuart Burt yaparken, karşılaşmanın 4. hakemi Ian Hussin olacak. Jonathan Moss ve Craig Pawson, müsabakada ilave yardımcı hakemler olarak görev alacak.

MİCHAEL OLİVER İKİNCİ KEZ

İngiliz hakem Michael Oliver ikinci kez külüpler düzeyinde bir Türk takımının maçını yönetecek. Yaklaşık 5 yıldır uluslararası arenada maç yöneten İngiliz hakem bügüne kadar A Milli Takımın, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde deplasmanda Kazakistan'ı 1-0 yendiği maçı ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turunda İstanbul'da 1-1 berabere kaldığı Lazio maçını yönetmişti. İngiliz hakem iki maçta da sertliğe müsade eden yönetim tarzı ve vermediği penaltı pozisyonları ile eleştirilmişti.

CHELSEA-M.UNIDET MAÇINI YÖNETTİ VE KIRMIZI KARTINI KULLARNDI

Michael Oliver, İngiltere'de en son dün oynanan Chlesea- Manchester United karşılaşmasını yönetmişti. Oliver, M.Unıdet'ten Ander Herrera'ya kırmızı kart göstermiş ve menajer Mourinho'nun tepkisini çekmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş-Olmypiakos Maçına İngiliz Hakem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement