"Beşiktaşlı Aragorn" Beşiktaş Dergisine Konuştu - Son Dakika
Güncel

"Beşiktaşlı Aragorn" Beşiktaş Dergisine Konuştu

"Two Faces of January" filminin çekimleri nedeniyle İstanbul'da bulunan Hollywood yıldızı Viggo Mortensen, BJK İnönü Stadyumu'nu gezdi Efsane roman "Yüzüklerin Efendisi"ndeki Aragorn karakterini beyaz perdede büyük bir başarıyla canlandıran...

13.11.2012 14:26

"Two Faces of January" filminin çekimleri nedeniyle İstanbul'da bulunan Hollywood yıldızı Viggo Mortensen, BJK İnönü Stadyumu'nu gezdi Efsane roman "Yüzüklerin Efendisi"ndeki Aragorn karakterini beyaz perdede büyük bir başarıyla canlandıran oyuncu Viggo Mortensen, bir film çekimi için bulunduğu İstanbul'da İnönü Stadyumunu gezdi, Beşiktaş dergisine açıklamalarda bulundu.

Soyunma odaları tünelinde yer alan fotoğrafları dikkatli gözlerle inceleyerek fotoğraflar çeken Mortensen, BJK TV kameraları ve Beşiktaş Dergisi objektiflerine de futbolcuların imzaladığı formayla pozlar verdi. Beşiktaş hayranı olduğunu belirten ve İnönü Stadyumu'nda oynanan Bursaspor maçını da tribünden izlediğini dile getiren Viggo Mortensen, BJK TV ve Beşiktaş Dergisi'nin sorularına yanıt verdi.

-"FEDA"YA ÖVGÜ-

Mortensen, "Beşiktaş dünyaca ünlü bir kulüp ve taraftarları da bilinen bir topluluk. Beşiktaş'ı çok öncelerden biliyor ve takip ediyorum. Kader olarak Arjantin'deki San Lorenzo ile Beşiktaş takımları arasında bir benzerlik olduğunu düşünüyorum. Onlar da devlet tarafından statlarına el konmasına karşı olarak Beşiktaş'taki feda kampanyasının bir benzerini düzenlemişlerdi. İstanbul'da bulunduğum süre içerisinde iki tane maç izledim. Takımın saldırgan oyun yapısı ve kazanma isteği çok hoşuma gitti. Taraftarların da tribünlerde yaptığı şovlar mükemmeldi. Bir sonraki maçı kapalı tribünde onların arasında izlemeyi planlıyorum. Beşiktaş'ın tarihi ve gücünü semtinden alıyor olması da beni etkileyen özelliklerinden biri."

Beşiktaş Dergisi'ne özel pozlar veren ünlü oyuncu Viggo Mortensen'in açıklamaları derginin Aralık 2012 sayısında yeralacak. - İstanbul

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel 'Beşiktaşlı Aragorn' Beşiktaş Dergisine Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement