'Bulanık Suda Balık Avlamak İsteyenler Var' - Son Dakika
Güncel

'Bulanık Suda Balık Avlamak İsteyenler Var'

\'Bulanık Suda Balık Avlamak İsteyenler Var\'

Ak Parti Genel Başkanı Yardımıcısı Numan Kurtulmuş,Bulanık suda balık avlamak isteyenler var dedi.

14.06.2013 13:03  Güncelleme: 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır'da tekstik fabrikasının açılışını yaptıktan sonra Ağrı Doğubayazıt'a geçen Ak Parti Genel Başkanı Yardımıcısı Numan Kurtulmuş, Gezi Parkı olaylarını değerlendirirken, Bulanık suda balık avlamak isteyenler var dedi.

Yoğun güvenlik önlemleri altında uzun araç konvoyuyla dün akşam üzeri Doğubayazıt'a gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'u Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan tarihi İshakpaşa Sarayı önünde karşıladı. Ak PArti Ağrı milletvekilleri Mehmet Kerim Yıldız ile Ekrem Çelebi ve Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu'nun eşlik ettiği gezide Numan Kurtulmuş'a Ağrı Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut rehberlik etti.

Sarayı dolaşan ve fotoğraflarını çeken Kurtulmuş, daha sonra Ahmed-i Hani Türbesi'ni ziyaret etti. Vali Tekinarslan, Numan Kurtulmuş'a ayet yazılı bir tabloyla Nuhun Gemisi'nin maketini hediye etti. Türbe çıkışında sünnet elbiseli 9 yaşındaki Zeki ve 11 yaşındaki Mahmut Aladağ kardeşlere elini öptüren Numan Kurtulmuş, çocuklara 100'er lira harçlık aldı.

'REFERANDUM, İSTANBUL HALKINI İLGİLENDİRİR'

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Numah Kurtulmuş, Gezi Parkı eylemcilerini ikiye ayırdıklarını söyledi. Kurtulmuş, şunları kaydetti Gerçekten çevre hassasiyeti ve hükümetin bazı politikalarını iyi niyetle eleştirmek için sahada olanlar, bir de bulanık suda balık avlamak isteyenler var. Son zamanlarda bazı diyalog kapılarının açılmış olması iyi niyetli bir fırsattır. En azından çevre için kaygısı olanların düşüncelerini anlatmak için bir yol oldu. Bu şehirde yaşayan herkesin karar vermesi gerektiğini düşünüyorsak gerçekten referandum iyi bir karar. Bu iyi niyetle verilmiş bir karar bütün İstanbul halkını ilgilendirir. Tabii buradan rant elde etmek isteyenler, siyasi iktidarı köşeye sıkıştırmak isteyenler, Türkiye'nin siyasi ve iktidari düzenini bozmak isteyenler ya da Türkiye'nin gelişmesini istemeyen birtakım uluslar arası güçler devrede olacaktır diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Bulanık Suda Balık Avlamak İsteyenler Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement