Burhaniyeli Deveciler İhsanoğlu'nun Ekibinde - Son Dakika
Yerel

Burhaniyeli Deveciler İhsanoğlu'nun Ekibinde

Burhaniyeli Deveciler İhsanoğlu\'nun Ekibinde

Burhaniye'de CHP Genel Sayman Yardımcısı Deveciler, Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu'nun seçim kampanyasını yönetecek komisyonda görevlendirildi.

27.06.2014 15:45  Güncelleme: 15:51

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 22. Dönem Balıkesir Milletvekili ve CHP Genel Sayman Yardımcısı Ali Kemal Deveciler, muhalefetin Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim kampanyasını yönetecek Komisyon'da görevlendirildi.

CHP ve MHP Genel Başkanlarınca oluşturulan Komisyonda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından görevlendirilen Ali Kemal Deveciler, CHP adına görev yapacak. CHP ve MHP Genel Başkanları tarafından oluşturulan Çatı Adayı Komisyonunda; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, MHP Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, 22. Dönem Balıkesir Milletvekili ve CHP Genel Sayman Yardımcısı Ali Kemal Deveciler, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP Parti Meclisi Üyesi Ekrem Kerem Oktay, MHP Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, MHP MYK Üyeleri Mehmet Kılıç ve İsmail Özdemir görev yapacak.22. Dönem Balıkesir Milletvekili ve CHP Genel Sayman Yardımcısı Ali Kemal Deveciler, muhalefetin Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim kampanyası süresince Mali İşleri ve Finansmanını yönetecek. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniyeli Deveciler İhsanoğlu'nun Ekibinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement