Büro Memur-Sen Karadeniz Bölge Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Büro Memur-Sen Karadeniz Bölge Toplantısı

Büro Memur-Sen Karadeniz Bölge Toplantısı

Büro Memur-Sen Karadeniz Bölge Toplantısı Canik Kültür Merkezi’nde (CKM) yapıldı.

25.01.2014 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büro Memur-Sen Karadeniz Bölge Toplantısı Canik Kültür Merkezi'nde (CKM) yapıldı.

Toplantıya Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in yanı sıra Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Genel Başkan Yardımcısı İdris Maden, Memur-Sen İl Temsilcisi Necdet Güneysu, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa Karabiber, İş-Kur İl Müdürü Hasan Kılıçaslan, SGK İl Müdürü Selami Göz ve sendika üyeleri katıldı.

"PARTİMİZİN OYUNU YÜKSELTECEĞİZ"

Toplantıda yaptığı konuşmada Canik'te hizmete devam edeceklerine işaret eden Başkan Osman Genç, "Bütün aday arkadaşlara başarılar diliyorum. Aday adayları arkadaşlarımızla güç birliği yaparak Canik'i halkımızın da desteğiyle daha ileriye götürmek için çalışacağız. Tüm Samsun'da olduğu gibi Canik'te de AK Parti'mizin oy oranını daha yukarılara çekeceğiz. Canik halkımız, son 10 yılda yaptığımız hizmetlerin devam etmesini istiyor. Biz de ilçemize yapacağımız yeni hizmetlerle şehrimizin büyümesine katkıda bulunacağız" dedi.

"PROJELERİMİZLE KONUŞUYORUZ"

AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu vurgulayan Genç, "Başbakanımız nasıl ki 'ülkemizi ekonomi, eğitim, ulaşım gibi birçok alanda güçlü hale getirmişse biz de onun rehberliğinde ilçemizi her alanda lider bir ilçe yapmak istiyoruz. Canik bugün üniversitesi, kültür, eğitim, spor tesisleri, modern yaşam alanları, alışveriş merkezleri ile geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Hedefimiz 2023. Bu doğrultuda ilçemizin geleceği için projelerimiz hazır. Biz projelerimizle konuşuyoruz. Canik büyümeyi sürdürecek. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır" diye konuştu.

GENEL BAŞKANDAN GENÇ'E TEŞEKKÜR

Geniş katılımlı toplantıda konuşan Büro-Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, kendilerini ağırlayan Başkan Osman Genç'e teşekkür ederek, "Canik'te bir ilçe belediyesinin ötesinde hizmetler yapılmış. Böyle hizmetleri şehre kazandırdığı için Başkanımızı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Memur-Sen İl Temsilcisi Necdet Güneysu da, " Türkiye'nin istikrarını bölmeye hiç kimsenin hakkı yok, son dönemdeki bu gizli tuzaklara sendikamız asla izin vermeyecektir" şeklinde konuştu.

Toplantı sonunda sendika tarafından Büro-Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan'a verilen plaketi Canik Belediye Başkanı Osman Genç takdim etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büro Memur-Sen Karadeniz Bölge Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement