Büyükşehir Belediyespor'un Altın Çocukları - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediyespor'un Altın Çocukları

Futbol Altyapı Sorumlusu Özcan Nalbantlar, " Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün önderliğinde altyapımız inşallah en kısa sürede Türkiye'ye örnek olacaktır" dedi.

10.04.2018 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediye spor U-14 Takımı, Türkiye'nin en iyi altyapısına sahip olan ve Türkiye'nin en iyi altyapı organizasyonlarına imza atan Altınordu Futbol Kulübü U-14 Takımını 4-2 mağlup ederek ne kadar doğru yolda olduğunu bir kez daha gösterdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Spor U-14 Takımı, Türkiye'nin en iyi alt yapısına sahip takımlardan biri olan ve Türkiye'nin en iyi altyapı organizasyonlarına imza atan Altınordu Futbol Kulübü U-14 Takımını 4-2 mağlup etmeyi başardı. 1-0 yenik duruma düştüğü maçta oyun disiplininden kopmayan Manisa Büyükşehir Belediye Spor U-14 Takımı, Oğuz (2), Azat ve Ahmet Can'ın golleriyle sahadan 4-2 galip ayrılmayı başardı.

Nalbantlar, " Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün Önderliğinde Çok Güzel İşlere İmza Atacağız"

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Futbol Altyapı Sorumlusu Özcan Nalbantlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde çok güzel işlere imza atacaklarını söyleyerek, " Manisa'ya spor alanında önemli yatırımlar kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u Türkiye'nin en iyi alt yapısına sahip takımlardan biri yapacağız. Çıktığımız bu yolda Manisa'mızın başında bir spor aşığı başkanın olması bizler içinde büyük bir şans. U-14 Takımımızı şu anda Türkiye'nin en iyi altyapısına sahip olan Altınordu Futbol Kulübü U-14 Takımı karşısında aldığı galibiyet nedeniyle kutluyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü olarak altyapıda doğru yolda olduğumuz bir kez daha ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediyespor'un Altın Çocukları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement