CHP İstanbul Milletvekili Özcan Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP İstanbul Milletvekili Özcan Açıklaması

CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan, "İstanbul, başlı başına bir sorundur.

26.10.2017 14:48

CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan, "İstanbul, başlı başına bir sorundur. İstanbul'da imar yolsuzluğu ile insanlar zengin edilmiştir. Bir AVM mezarlığına dönüştürülmüş, ulaşımı kilitlenmiştir. İstanbul'un sen neyini çözdün?" dedi.

Özcan, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, siyasetçinin iki şeye çok önem vermesi gerektiğini belirterek, "Bunlardan biri üstüne yapışan şaibelerden korunmak diğeri ise bugün söylediğini yarın farklı bir şekilde söylememektir." ifadesini kullandı.

Siyasetçinin bugün söylediği ve yaptığının yarın yine arkasında durabilecek bir tutum sergilemesinin gerekliliğine işaret eden Özcan, "Şu halimize bakın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçmişte Irak Başbakanı Haydar el-İbadi için söylediklerini burada söylemek istemiyorum." dedi.

Müftülüklere nikah kıyma yetkisi veren da yasayı eleştiren Özcan, "2019'da tek adam egemenliğine seçmenlerimiz, halkımız son verecektir. Yine çağdaş olan parlamenter rejime geçeceğiz. Bu, aksak ve yanlış kanunlar, tekrar yerli yerine oturacaktır." diye konuştu.

İstanbul'un başlı başına bir sorun olduğunu savunan Özcan, "İstanbul'da imar yolsuzluğu ile insanlar zengin edilmiştir. Bir AVM mezarlığına dönüştürülmüş, ulaşımı kilitlenmiştir. İstanbul'un sen neyini çözdün?" diye sordu.

Özcan, Siyasi Partiler Kanunu ve Seçim Yasası'nın değiştirilerek, milletvekili seçimlerinin muhtarların seçimi gibi olması gerektiğini bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP İstanbul Milletvekili Özcan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement