CHP'li Öz, Gölmarmara'da Temaslarda Bulundu - Son Dakika
Yerel

CHP'li Öz, Gölmarmara'da Temaslarda Bulundu

CHP\'li Öz, Gölmarmara\'da Temaslarda Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Sakine Öz, Gölmarmara ilçesini ziyaret etti.60 adet yardım paketini, CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fadime Özçakır ve CHP Gölmarmara İlçe Kadın Kolları Başkanı Şerife Döngel Türkan ile...

14.08.2012 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Sakine Öz, Gölmarmara ilçesini ziyaret etti.

60 adet yardım paketini, CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fadime Özçakır ve CHP Gölmarmara İlçe Kadın Kolları Başkanı Şerife Döngel Türkan ile birlikte evlere giderek dağıtan Sakine Öz, vatandaşların dertlerini de dinledi.

Sakine Öz ve beraberindeki partililer daha sonra Gölmarmara'nın Ozanca köyüne gittiler. Doğu ve Güneydoğu'dan göç alan ve geçmişte CHP'lilerin girmekte zorlandığı hatta taşlandığı köyde, Sakine Öz, büyük bir ilgiyle karşılandı.

Köylüler, bu yıl biber ektiklerini Sakine Öz'e anlatırken, "Ancak memnun kalmadık. Maliyetlerimizi bile karşılayamadık. Mazot parası bulamaz durumdayız" dediler.

Köylülerin sorunlarını dinleyen Sakine Öz, çiftçinin ekonomik durumunun giderek kötüleştiğine dikkat çekerken, hükümetin ise kendi vatandaşından çok dış dünyayla ilgilendiğini söyledi. Sakine Öz, son günlerde terörün tırmanışa geçtiğini vurgularken de, "Salı günü TBMM'de yapılacak olağanüstü toplantıya bütün duyarlı milletvekillerini bekliyoruz" çağrısı yaptı.

Sakine Öz, CHP İlçe Başkanlığının verdiği iftar yemeğinin ardından, Hacıveliler köyüne gitti. Uzun zamandır su altyapısıyla ilgili sıkıntıları bulunduğunu anlatan köylüleri dinleyen Sakine Öz, sorunu çözmek için girişimlerde bulunacağını belirtirken

"Konuyu TBMM gündemine de taşıyacağım" sözünü verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Öz, Gölmarmara'da Temaslarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement