CHP'li Vekiller Vali Lekesiz'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

CHP'li Vekiller Vali Lekesiz'i Ziyaret Etti

Osman Kaptan ve CHP İstanbul Milletvekili Birgen Keleş, CHP Hatay İl Başkanı Murat Hayzaran Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'i Makamında Ziyaret Ettiler.

07.02.2011 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Antalya Milletvekili Osman Kaptan ve CHP İstanbul Milletvekili Birgen Keleş, CHP Hatay İl Başkanı Murat Hayzaran Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'i makamında ziyaret ettiler.

Lekesiz, ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek, farklı dinlerin, dillerin ve kültürlerin Hatay'da yüzlerce yıldır uyum içinde yaşadığını belirtti.

Hataylıların genciyle yaşlısıyla devraldıkları bu mirası geleceğe aktarma sorumluluğunun farkında olduklarını ifade eden Lekesiz, "Her geçen gün bunu daha da destekleyerek, besleyerek geleceğe aktarmak için herkes elinden geleni yapıyor" dedi.

Heyet adına konuşan CHP Antalya Milletvekili Osman Kaptan da, Hatay'ın çok özel ve güzel bir kent olduğunu söyledi.

Hatay'a daha önce de birkaç kez geldiğinin kaydeden Kaptan, farklı dinlerin ve kültürlerin bir arada hoşgörü içinde yaşamasından çok etkilendiğini kaydetti.

Vali Lekesiz günün anısına heyet adına Milletvekili Kaptan'a Hatay'da 3 dinin uyum içinde yaşamasını simgeleyen anı plaketi hediye etti.

- HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP'li Vekiller Vali Lekesiz'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement