CHP Milletvekili Adayları Güzelbahçe'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

CHP Milletvekili Adayları Güzelbahçe'yi Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 1. Bölge milletvekili adayları ile CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır Güzelbahçe'yi ziyaret etti.

19.04.2011 20:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 1. Bölge milletvekili adayları ile CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır Güzelbahçe'yi ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Güzelbahçe Belediyesi Anfi Tiyatro Toplantı Salonu'nda Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP İlçe Başkanı Ednan Arslan, belediye ve il genel meclis üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Bayır ve milletvekili adayları, seçim hedeflerini anlattı.

CHP İl Başkanı Bayır, milletvekillerinin 2 ayrı grup olarak, 30 ilçede vatandaşlarla bir araya geldiğini söyledi. CHP İzmir örgütü olarak 12 Haziran'da iki bölgeden de en az 10'ar milletvekili çıkaracaklarını savunan Bayır, şunları söyledi:

"Sayın Başbakan birtakım projelerle, İzmir'e 2 bakanı aday göstererek, İzmir'de iddialı olduğunu söylüyor. Ancak İzmirli, onların çalma projelerinin esas sahiplerini biliyor. Sayın Başbakan İzmir hakkında hiçbir bilgiye sahip değil. AKP örgütü de Bakanlar da Başbakan'a doğru bilgi vermemişler. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin projelerini çalmışlar. Sen İzmir'e 9 yılda ne verdin, 9 yıldır iktidardasın ne verdin? İzmir'e ödediği verginin 17'de biri kadar yatırım verdiler, ama İstanbul ve Ankara'ya ödedikleri verginin yarısını yatırım olarak yağdırdılar. İzmirlilere üvey evlat muamelesi yaptılar. İzmir'i adeta cezalandırdılar. Zaten bunların fikri de zikri de bu. "

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ise hep birlikte CHP'yi iktidara taşımak için seçime kilitlendiklerini söyledi. Belediye Başkanı olarak hizmetlerini aksatmadan, mesai bitiminde 12 Haziran'a kadar canla başla çalışacaklarını vurgulayan Başkan İnce, "Güzelbahçe bizden çok şey bekliyor. Hep birlikte çalışacağız, iktidar yolunda milletvekili adaylarımızla, ilçe başkanımız, il başkanımızla birlikte bu kalan sürede Güzelbahçe'de aldığımız oyları daha yüksek puana çıkarmak için elimizden gelen her fedakarlığı yapacağız. Birlikte çıktığımız şu yolda, 12 Haziran'da yalnız İzmir'de değil Türkiye'de iktidar hedefimizde başarılı olmayı diliyorum" dedi.

Toplantıda CHP 1. Bölge Milletvekili adayları Oğuz Oyan, Musa Çam, Hülya Güven, Erdal Aksünger, Aydın Özcan, Turgay Bozoğlu, Kazım Umdular, Ebru Okay ve Şener Akdemir de kendilerini tanıttı.

Milletvekili adayları ve Başkan İnce, Güzelbahçe Yalı Pazarı'nı ziyaret ederek, vatandaşları dinledi.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Milletvekili Adayları Güzelbahçe'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement