Cıbıltepe'de Kayak Keyfi - Son Dakika
Yerel

Cıbıltepe'de Kayak Keyfi

Cıbıltepe\'de Kayak Keyfi

Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde yarıyıl tatili dolayısıyla yoğunluk yaşanıyor.

05.02.2014 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin gözde kış turizm merkezlerinden Sarıkamış Cıbıltepe'de yarıyıl tatili dolayısıyla yoğunluk yaşanıyor. Hava sıcaklığının sıfırın altında 23 dereceye kadar düşmesine aldırış etmeyen yerli ve yabancı turistler, kayağın keyfini çıkarıyor.

Kar kalınlığının 60 santimetre olduğu Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde yerli turistlerin yanı sıra Rusya, Ukrayna ve İran'dan gelen yabancı turistler, kayak, kızak ve snowboard yaparak tatillerinin keyfini çıkarıyor.

Kayak merkezindeki bir otelin genel müdürü Bülent Okay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tatilin çok yoğun geçtiğini, kayak merkezindeki otellerde doluluk oranının yüzde 100 olduğunu söyledi.

Havaların soğuk olmasına rağmen kayak tutkunlarının pistleri doldurduğunu vurgulayan Okay, "Kayak merkezimizde sarıçam ormanları beyaza büründü. Bu muhteşem manzarada misafirlerimiz keyifle kayak yapıyor. Tabi hava sıcaklığı biraz düştü ama hiç önemli değil.  Pistlerimizin tamamı açık, kayakseverler çok memnun bir şekilde günlerini geçiriyor" dedi. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cıbıltepe'de Kayak Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement