Cizrespor'da Hasan Vezir Dönemi - Son Dakika
Güncel

Cizrespor'da Hasan Vezir Dönemi

Cizrespor\'da Hasan Vezir Dönemi

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden Cizrespor, ligde alınan kötü sonuçların ardından görevine son verilen Teknik Direktör Yahya Ünal'dan boşalan Teknik direktörlüğe Hasan Vezir getirildi.

22.10.2015 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden Cizrespor, ligde alınan kötü sonuçların ardından görevine son verilen Teknik Direktör Yahya Ünal'dan boşalan Teknik direktörlüğe Hasan Vezir getirildi.

Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor gibi takımlarda top koşturan ve 14 kez milli forma giyen Hasan Vezir'in futbolculuğunun yanında teknik direktörlükte de başarılı olduğunu belirten Cizrespor Kulübü Başkan Yardımcısı Halit Ürük, Cizrespor'un son dönemde almış olduğu kötü sonuçlardan dolayı, Yahya Ünal ile yolları ayırmak zorunda kaldıklarını söyledi. Teknik Direktörlük konusunda Hasan Vezir ile anlaştıklarını belirten Ürük, Yahya Ünal'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

İLÇEYE GELDİ

Teknik Direktör Hasan Vezir, uçakla Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'na geldi. Vezir'i Cizre Kulüp Başkan Yardımcısı Halit Ürük ve kulüp yöneticileri karşıladı. Havalimanından dinleneceği otele geçen Vezir, Cizrespor'a çok zor bir dönemde Teknik Direktörlük yapacak olmaktan onur ve gurur duyduğunu söyledi. Vezir, şöyle konuştu:

"Meslek olarak ayrımı yapmadan, Türkiye'nin her tarafında görev yapmak için eğitim aldık ve oradaki insanları mutlu etmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bizi bu göreve layık gören kulüp başkanına, yönetime teşekkür ediyorum. Burada inşallah zirveyi yakalayacağız. Çünkü Cizrespor ile ilgili aldığımız ve bildiğimiz bilgilerin dışında takımda oynayan tanıdığımız futbolcular da var. Biz kendi aramızda 'Cizrespor neden yukarılarda değil?' diye konuşuyorduk. Tabii bu terör olaylarından dolayı içeride oynamamamın sıkıntısını yaşadı. İnşallah bu olaylar durulur. İçeride kendi seyircimiz ile bütünleşip Cizrespor'u layık olduğu yere getirmeye çalışacağız. Herkes bir şekilde oynayan, oynamayan, taraftarı, yönetimi, teknik adamı herkes sorumluluk almak zorundadır. Çünkü Cizre Sporun bu dönemde buna ihtiyacı vardır. Biz de o inşallah Cizrespor'u iyi yerlere getireceğiz."

Aktif futbolu bıraktıktan sonra antrenörlüğe 2000 yılında Kardemir Karabükspor'da başlayan Hasan Vezir, sırasıyla Çorluspor, Kasımpaşa, Pazarspor, Kastamonuspor, Maltepespor, Çaykur Rizespor, Ofspor, Elazığ Belediyespor, Çıksanlıspor kulüplerinde görev yapmıştı. - Cizreşırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cizrespor'da Hasan Vezir Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement