Dha Yurt Bülteni - 18 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni - 18

Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne taciz ateşiGÜVENLİK KAMERASI TARAFINDAN KAYDEDİLDİDİYARBAKIR merkez Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lı teröistler tarafından taciz ateşi açıldı.

26.07.2017 02:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne taciz ateşi

GÜVENLİK KAMERASI TARAFINDAN KAYDEDİLDİ

DİYARBAKIR merkez Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lı teröistler tarafından taciz ateşi açıldı. Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polislerin anında karşılık vermesi üzerine yaşanan çatışmanın ardından teröristler kaçtı. Teröristlerin yakalanması amacıyla operasyon başlatıldı.

Merkez Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne saat 22.30 sıralarında 2 kişi oldukları belirtilen PKK'lı teröristler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polislerin de anında karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma çıktı. Çatışma sonrasında karanlıktan faydalanan teröristler kaçtı. Bölgede yapılan yapılan incelemede teröristlere ait bir adeta el yapımı patlayıcının atıldığı ancak infilak etmediği öğrenildi. Saldırgan teröristlerin yakalanması amacıyla başlatılan operasyon sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

--------------

GÜVENLİK KAMERASI KAYDI

Haber: DİYARBAKIR,

=====================

Konsomatris olarak çalışan yabancı uyruklu 4 kadın gözaltına alındı

KONYA'da bir pavyonda konsomatris olarak çalıştığı tespit edilen yabancı uyruklu 4 kadın polisin operasyonu sonucu yakalandı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi'nde bulunan bir pavyonda yabancı uyruklu kadınların konsomatris olarak çalıştırıldığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine çalışma başlatan polis dün akşam pavyona baskın düzenledi. Yapılan baskında Rus vatandaşı U.Z. (20), Moldova uyruklu A.P. (25), Uganda uyruklu S.K. (33) ve Kazakistan uyruklu N.Z. (24) yakalanarak gözaltına alındı. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen kadınlar polisteki işlemlerinin ardından Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Kadınların sağlık kontrolüne getirilişi

Kadınların sağlık kontrolünden götürülüşü

Haber-Kamera: Tolga YANIK/ KONYA,

==================================

Otomobilden cephanelik çıktı, 2 kişi tutuklandı

KONYA'da park halindeki bir otomobile şüphe üzerine yapılan aramada ruhsatsız 8 adet tabanca, 4 adet otomatik tüfek ve bu silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan otomobildeki 2  kişi tutuklandı.

Olay,  geçen pazar günü  saat 04.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Sarayköy Mahallesi Sarayköy Caddesi'nde meydana geldi. Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı devriye görevini yapan Güven Tim ekipleri, yol kenarında park halinde bulunan 42 COK 57 plakalı otomobilden şüphelendi. Aracın yanına giden polis, Ali K. (26) ve Rahim D.'nn (34) endişeli hareketlerinden şüphelenmesi üzerine otomobilde arama yaptı. Yapılan aramada otomobilin farklı yerlerinde bazılarının seri numarası silinmiş 8 adet tabanca, 4 adet otomatik tüfek, bu silahlara ait  bazı mermiler 8 adet şarjöre doldurulmuş halde toplam 146 adet mermi ve 1 adet bıçak ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden Ali K., silah ve mermilerin kendilerine ait olduğunu  söylediği öğrenildi. 2 şüpheli, polis merkezinde yapılan sorgulamanın ardından ' 6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanununa muhalefet '  suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber: Tolga YANIK/ KONYA,

============================

20 yaşındaki genç kız intihar etti

UŞAK'ta ailevi sebeplerden dolayı bunalıma girdiği iddia edilen 20 yaşındaki Gizem Gökçay, çok sayıda hap alarak yaşamına son verdi.

Olay, Uşak'ta akşam saatlerinde meydana geldi. Anne ve babasının ayrılmasının ardından Gizem Gökçay,dedesinin yanında yaşamaya başladı. Bunalıma giren Gizem Gökçay, dedesinin kullandığı tansiyon, şeker ve kalp haplarını yutarak intihar etti. Evde uzun süre Gizem'i göremeyen yakınları odasına girdiklerinde genç kızı yatağında hareketsiz görünce, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, genç kızı ambulansla Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Gökçay, burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Genç kızın cansız bedeni kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürerken, genç kızın sosyal medya hesabındaki sevdiği sözler bölümünde paylaştığı şu gönderi dikkat çekti:

"Benden gitmiş olabilir bedenin. Kopmuş olabilirsin.. Herşeyi unutup, hayatı yaşıyor olabilirsin.. Günün birinde gelirim illa ki aklına. İz bırakanlar unutulmaz derler, sende var bir izim? ve unutulmaz.. Unuttuğunu zannedip, mutlu olduğunu varsayabilirsin. Kahkahalar atıp, gülüşlerin keyfini çıkardığınıda.. Fakat beni değil, kendini kandırırsın.. En güzel uykunun arasında, en cilveli kelimelerinin arasında, en güzel ortamın köşesinde! Ansızın vururum beynine.. Alırım aklını.. Nasıl ki ben karma karışık dünyayı yaşıyorken, hiç kimseyi ve hiç bir şeyi takmazken hayatıma girdin. Beni benden aldın! Öyle ki, hayatını senden alıcam.. Sahibi benim ruhunun, herşeyin aşısını verdim ruhuna. Ölünce kurtulursun sanma! Ölüler bu dünyadan sadece bedenlerini alıyor.. Aslında bunun bir tek yolu var, oda benden geçiyor.. Peki.. Ama sana bu iyiliği yapamam.. Benim içimde sen bittin! Adamına göre muameleyi sen öğretmiştin bana.. Uygulamaya başladığımda demiştim, yakarım diye.. Senden önce sağlamdım, şimdi sapasağlamım karşında. ve ceza sırası bende, yokum artık. Kahrol!..Sonsuza dek.. Fragmanımla idare edip devamını rüyasında bile góremeyenlere... iyi seyirler diliyorum hayatımı uzaktan seyredenlere..!!"

Haber: Yavuz KUŞDEMİR/ UŞAK,

===============================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni - 18 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement